Kakan är ny konferencier på ELLE-galan!

19 november, 2015

Förra året delade hon ut pris på scen – under årets gala kommer hon stå på scen hela kvällen. Ny konferencier på ELLE-galan är världens bästa Kakan Hermansson!

– Kakan står för allt som är ELLE, hon älskar mode och beauty, och utstrålar en fantastisk energi som boostar andra i hennes omgivning. Dessutom älskar jag hennes humor! säger Cia Jansson, chefredaktör ELLE. Jag ser verkligen fram emot att se Kakan leda ELLE-galan, och kan avslöja att vi redan nu känner galavibbar på redaktionen när hon är uppe hos oss och vi spånar fram idéer och samarbeten, Kakan är en inspirerande kvinna!

För 14:e året i rad anordnas ELLE-galan på anrika och lyxiga Grand Hôtel, årets gala blir den 19:e i ordningen men den första som leds av Kakan. Vi ringde upp vår nya konferencier och tog pulsen inför hennes kommande uppdrag.

Vad ser du mest fram emot?

– Att underhålla gästerna, och vara en del av en superfproffsig gala. Det känns lyxigt.

Vad är din dominerande känsla?

– Jag är väldigt spänd och en aning nervös, men mest känns det kul och väldigt utmanande. Jag vill verkligen skapa en go Kakan-stämning på galan, och att folk ska minnas galan för alltid.

Ditt tal när du var prisutdelare förra året var galans snackis, hur förberett var det?

– Det var självklart någorlunda planerat, men eftersom jag fick så bra respons från gästerna fick jag feeling och bredde på lite extra.

Vad har du för relation till skönhetsprodukter?

– Jag har en nästan osund relation till hudvård (men bara nästan), är besatt och älskar det. Men det är också ett stycke välmående för mig, ett sätt att ta hand om mig själv och exfoliera mig till ro.

Vad betyder mode för dig?

– Det är delvis väldigt exkluderande, sättet det presenteras och på vilka kroppar det normativt ska se bra ut på. Men det är ju också skitkul och en konst, ett identitetsskapande och oändliga möjligheter.

Första året var du gäst, andra året prisutdelare, tredje året konferencier. Vad blir ditt åtagande på galan nästa år tänker du?

– Jag kan inte tänka mig ett annat scenario än att jag blir årets modell.

ELLE-galan 2016 äger rum på Grand Hôtel den 15 januari. Allt om galan hittar du på elle.se/ellegalan2016.

Läs också: 

Kakans beautyrutiner

Stor intervju med Kakan Hermansson