INTERVJU MED KVÄLLENS KONFERENCIER

19 jan, 2014 
AvLisa Arnell
Annons

Josephine i våra hjärtan!

Hon är den svenska skönheten personifierad och charmar svenskar lika lätt som amerikaner i nya tv-serien Welcome to Sweden. Josephine Bornebusch var, även i år, ELLE-galans fantastiska konferencier.

I år var du galavärd för fjärde gången, vad är det bästa med ELLE-galan?

– Att den är så flådig! Det är den enda festen vi har i Sverige som är på internationell nivå. Sen ska det inte stickas under stol med att det är något visst med att få festa loss på Grand.

Hur behåller man lugnet som galavärd?

– Det gör man inte.

Bästa tipset för att orka en hel galakväll?

– Bekväma skor. Tyvärr finns det få fotriktiga skor som också är moderiktiga och passar att ha på sig en kväll som denna. Det borde verkligen någon designer tänka på – komfortabla finskor, vilken affärsidé!

Vad betyder ELLE för dig?

– ELLE betyder mycket för mig. Nu har jag varit med i några år och det känns jätteroligt att jag fick förtroendet att göra galan i år igen. ELLE-redaktionen är en strålande redaktion som är underbar att jobba med.

Vad är mode för dig?

– Jag har aldrig varit någon modeslav, men jag är ju tjej så det är klart att jag tycker att det är roligt. Som tur är råkar jag vara gift med en fashion-man, så han brukar kunna hojta till om jag klätt mig helt åt helvete …

Vad ser man fram emot mest under kvällen när man sitter och repar dagen innan?

– När galan är över och man kan andas ut och dricka champagne.

josephine-galan14

foto MATHIAS NORDGREN

Annons