Ida från Min Stora Dag fick en drömhelg – och blev bjuden på ELLE-galan!

01 mar, 2020 
AvLisa Arnell
Ett besök på ELLE-galan är en dröm för många. För 17-åriga Ida från Bjursås blev drömmen sann – och dessutom fick hon träffa en av sina förebilder Margaux Dietz på röda mattan. Allt tack vare stiftelsen Min Stora Dag och ELLE.
Annons

17-åriga Ida från Bjursås har en kronisk sjukdom som påverkar en stor del av hennes vardag. Stiftelsen Min Stora Dag och ELLE gav Ida möjlighet att ta med sig sin syster och mamma på en galahelg i Stockholm. Helgens största händelse var ett magiskt besök som gäst på ELLE-galan där Ida strålade ikapp med de andra stjärnorna på röda mattan.

Redan dagen innan galan började festligheterna då Ida fick håret fixat. På själva galakvällen blev Ida stylad och sminkad och fick låna en riktig drömklänning från H&M. En stor höjdpunkt under kvällen var även att få träffa favoritinfluencern och ELLE-bloggaren Margaux Dietz.

– Jag har aldrig tidigare gått på gala och det var verkligen sååå häftigt! Vilken fantastisk gala och vilken fantastisk klänning jag fick låna av H&M! Jag kan inte välja vad som var bäst med denna fantastiska helg men jag skulle nog säga att det var helheten och upplevelserna tillsammans som gjorde dessa dagar så underbara! Man fick känna sig speciell och väl omhändertagen, kommenterade Ida kvällen efteråt.

Annons

Se bilderna och filmen från Idas kväll här nedanför.

Ida tillsammans med sin mamma på röda mattan.
Ida tillsammans med förebilden, och ELLE-bloggaren, Margaux Dietz.

Se filmen från Min Stora Dag här:

Annons

 

Annons