Popduon Icona Pop leder ELLE-galan 2018!

12 dec, 2017 
AvELLE -redaktionen
Icona Pop blir årets programledare för ELLE-galan.
I januari är det dags för ELLE-galan 2018 – årets första och största modefest. Efter höstens succé i TV-programmet “Så mycket bättre” är vi stolta över att nu kunna avslöja att ELLE-galan 2018 kommer att ledas av den världskända popduon Icona Pop.
Annons

Vi har tidigare sett dem dela ut och få priser på ELLE-galan, gå som gäster på röda mattan samt uppträda under den legendariska efterfesten. I år kommer vi äntligen få se Aino Jawo och Caroline Hjelt, som tillsammans bildar popduon Icona Pop, agera konferencierer för galan.

– Vi är så glada över att få hosta årets ELLE-gala! När vi fick frågan var det inget tvivel om att vi vill göra det – vi älskar ELLE-galan och detta blir vårt tredje år att delta på plats. Det är alltid ett grymt gäng som arrangerar och stämningen har alltid varit magisk! Vi är supertaggade! säger Icona Pop.

Icona Pop tvekade inte en sekund på att vara programledare för ELLE-galan.


Foto Honer Akrawi

Icona Pop har haft stora framgångar

Icona Pop slog igenom 2012 med hitsingeln ”I love it” och har sedan dess nått stora framgångar internationellt. De har bland varit på världsturnéer med artister som Katy Perry, One Direction, Miley Cyrus, dominerat topplistorna, sålt 23 platina världen över samt tilldelats utmärkelser och nomineringar i Grammis, P3 Guld och Billiard. Denna höst har vi även sett dem medverka i TV4s populära serie ”Så mycket bättre”.

Annons

– Mode och musik går hand i hand och Icona Pop har alltid lyft svenskt mode i världen. Jag är otroligt stolt och glad över att Caroline och Aino sprider sin energi och stjärnglans över årets ELLE-gala, säger Cia Jansson, chefredaktör för ELLE.

ELLE-galan 2018 går av stapeln den 19 januari på Grand Hôtel i Stockholm och innebär i år startskottet på Stockholm Fashion Week som pågår mellan den 21 och 23 januari. Galan syftar till att hylla framstående svenska modeskapare och svenskt mode samt för att skapa intresse för mode och stil.

Elle-galan 2018.

Läs mer:

Annons