Hon vann vår designtävling!

15 dec, 2010 
AvLisa Arnell
Annons

Nu är det avgjort! Vem som blev vinnaren av ELLE och H&Ms årligen återkommande designtävling där alla som vill får designa ett klänning som de sedan får uppsydd av H&M – och sedan får ha på sig när de går på ELLE-galan.

Efter att juryn valt ut sina tio finalister utsåg de sina två favoriter. Sedan kunde ni läsare rösta fram er favorit så att det skulle bli tre. När omröstningen var klar var det två bidrag som hade fått fler röster än de övriga åtta så vi lät båda dem gå vidare till nästa omgång. Eftersom det innebar att ytterligare en tävlande fick gå vidare, ingen drabbades av det och det hela ändå skulle avgöras av juryn så kändes det både bra och rättvist.

Annons

Efter att juryn sedan tittat på bidragen igen och H&M kompletterat vissa av bidragen med ytterligare frågor så utsågs sedan en vinnare – som juryn var helt enig om.

Och vinnaren blev….

THERESE FREDMAN!

Vi på ELLE säger supergrattis till Therese och hoppas att hon både blir nöjd med sin klänning och får en fantastisk galakväll den 14 januari!

Therese Fredman…

…och klänningen hon vann med.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons