Sanna Lundell visar upp gravidmagen för första gången

Sanna Lundell visar upp gravidmagen för första gången

I april blir hon fyrabarnsmamma. I går visade Sanna Lundell, för första gången, upp gravidmagen live – på ELLE-galans röda matta.
20 januari, 2018

På julafon avslöjade Sanna Lundell att hon och Mikael Persbrandt ska bli föräldrar igen. I sin blogg skrev hon om graviditeten och känslorna kring den.

– I april (inshallah) kommer en pojke till oss. Min bästa julklapp. Min tröst och glädje. Min finaste present, skrev hon i ett inlägg.

Grattis Sanna Lundell och Mikael Persbrandt!

Hon skrev också att 2017 var ett jobbigt år.

– 2017 har varit mitt svåraste år i livet. Hittills. Jag tar inget förgivet efter det här skitåret, berättade hon och fortsatte:

– Så när jag började må illa i september och somnade mitt i maten och började gråta ohämmat vid konstiga tillfällen så trodde jag mer att jag hade fått cancer eller blivit psykiskt sjuk än att jag hade ett frö av liv i mig.

Till inlägget delade Sanna en bild på den växande gravidmagen. I går visade hon dessutom upp den live på ELLE-galan. Sanna, klädd i en silverklänning med hög krage, bar håret utslaget och hade Ann Söderlund vid sin sida på röda mattan.

Sanna Lundell har tre barn. Två söner med Mikael Persbrandt och en dotter med Wille Craaford.

Foto IBL

Läs mer:

Röda mattan på ELLE-galan 2018 – alla bilderna!

Isabella Löwengrip avslöjar: ”Jag är kär”

Bebislycka! ELLEs Brita Zackari delar lyckan på Instagram