Sanna Lundell visar upp gravidmagen för första gången

20 jan, 2018 
AvJohanna Lejon
I april blir hon fyrabarnsmamma. I går visade Sanna Lundell, för första gången, upp gravidmagen live – på ELLE-galans röda matta.
Annons

På julafon avslöjade Sanna Lundell att hon och Mikael Persbrandt ska bli föräldrar igen. I sin blogg skrev hon om graviditeten och känslorna kring den.

– I april (inshallah) kommer en pojke till oss. Min bästa julklapp. Min tröst och glädje. Min finaste present, skrev hon i ett inlägg.

Grattis Sanna Lundell och Mikael Persbrandt!

Sanna Lundell på ELLE-galan 2018.

Hon skrev också att 2017 var ett jobbigt år.

– 2017 har varit mitt svåraste år i livet. Hittills. Jag tar inget förgivet efter det här skitåret, berättade hon och fortsatte:

– Så när jag började må illa i september och somnade mitt i maten och började gråta ohämmat vid konstiga tillfällen så trodde jag mer att jag hade fått cancer eller blivit psykiskt sjuk än att jag hade ett frö av liv i mig.

Till inlägget delade Sanna en bild på den växande gravidmagen. I går visade hon dessutom upp den live på ELLE-galan. Sanna, klädd i en silverklänning med hög krage, bar håret utslaget och hade Ann Söderlund vid sin sida på röda mattan.

Sanna Lundell har tre barn. Två söner med Mikael Persbrandt och en dotter med Wille Craaford.

Foto IBL

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons