Girl crush: Supermodellen Kelly Gale <3

14 jan, 2017 
AvJenny Fredriksson
En av modellerna som gick visning under årets ELLE-gala var Victoria´s Secret-modellen Kelly Gale – vår senaste crush!
Annons

Kelly Gale kommer från Göteborg och har sin indiska mamma och australiensiska pappa att tacka för sitt vackra utseende. I dag är hon 21 år och tillbringar mesta tiden i sin nya hemstad New York. Hon blev scoutad som 14-åring på ett kafé i Göteborg och är redan en riktig modellveteran med jobb för tidningar som ELLE och Vogue och flera prestigefyllda kampanje under bältet.

ELLE träffade Kelly backstage inför årets mest hajpade visning, Victoria’s Secret, och passade på att göra en miniintervju med modellsveriges nästa superstjärna.

Har du några guilty pleasures?

– North Shore Goodies original coconut peanut butter! Den går bara att köpa online från Hawaii och är helt magisk! Jag älskar också mörk choklad från Jean-Paul Hevin och Patrick Roger.

Vad har Victoria’s Secret-showen betytt för din karriär?

– Att jag uppmärksammats mer internationellt, både jobbmässigt och på sociala medier. Och det har definitivt varit betydelsefullt för min vinnarskalle. Jag bestämde att jag ville gå showen när jag var 13 år och när jag väl blev bokad fylldes jag av ett enormt självförtroende, samtidigt som jag kände en otroligt ödmjuk tacksamhet. Victoria’s Secret har gjort mig mer orädd inför utmaningar och fått mig att inse att med tillräcklig beslutsamhet kan jag göra allt jag drömmer om.

Annons

Din träningsrutin?

– Jag tränar mycket Body by Simone-metoden och kör intervaller blandat med boxning och yoga. Jag boostar också med infraröd bastu som är superbra för hyn och cirkulationen. Jag sover också ordentligt, minst åtta timmar per natt. Jag älskar att sova så det är inte svårt.

Foto IBL/EROTEME.CO.UK

Annons