GALAVISNING: JUBILEUMSVISNINGEN

14 jan, 2013 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Visning: Jubileumsvisningen

Lyckorusiga vinnarvisningar och makalös modeinspiration från Sveriges främsta stylister, det fick gästerna se på ELLE-galan i fredags. Galan inleddes med en jubileumsvisning där 16 svenska designers sytt upp lika många unika plagg i födelsedagspresent till ELLE. Kreationerna auktioneras ut, och behållningen går oavkortat till välgörenhetsorganisationen Childhood.

Ann-Sofie Back och Stella McCartney stod bakom varsin vinnarvisning och Haider Ackermann presenterade en vinnarfilm. Utöver det fick gästerna uppleva en jubileumsvisning med plagg som några av Sveriges största modeskapare skänkt till ELLE i 25-års present samt en bejublad finalvisning med kända svenska ansikten, stylad av Robert Rydberg.

Annons

Här är bilderna från jubileumsvisningen stylad av Tove Öberg-Runfors. Notera att alla modeller bär det fina Childhood-armbandet.

av ANJA FORSNOR foto MATHIAS NORDGREN, KARINA LJUNGDAHL

Bea Szenfeld.

The Local Firm.

Annons

Altewaisaome.

Diana Orvning.

 

Minimarket med Malinda Damgaard.

Annons

 

Hatt av Malinda Damgaard. 

Ida Sjöstedt.

Dagmar.

V ave shoe repair.

Annons

Nhu Duong.

Carin Wester.

Rodebjer.

Annons

 

Sandra Backlund, vars klänning är gjord av.

Ann-Sofie Back.

Whyred.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons