Galavisning: Årets svenska designer

14 jan, 2012 
AvLisa Arnell
Annons

Lyckorusiga vinnarvisningar och makalös modeinspiration från två av Sveriges främsta stylister, det fick gästerna på ELLE-galan se igår. Acne, Altewai.Saome och Ralph Lauren stod bakom varsin vinnarvisning och Robert Rydberg och Liselotte Watkins hade stylat varsin trendvisning.

För stylingen av visningen med årets svenska designer Acne stod Tove Öberg. Makeupen var signerad Teresa Grundin/Mikas för L’Oréal Paris och bakom de tvåfärgade hårkreationerna stod Tony Lundström/Mikas för Sunsilk.

De kontrasterande färgerna på över- och underhår för våra tankar till 90-talsrock och grunge. Tony beskriver looken som ”ett streetstylehår med sträv strandkänsla och hängande mittbena”. De färgade hårpartierna bestod av löshår. Nyckelprodukterna för att få till frisyren var beachspray och volymvax.

Makeupen gick i genomgående naturligt skimmer.

– Ralph Lauren och Acne-visningarna gick tätt på varandra och det finns knappt med tid för att mejka om tjejerna. Så vi har behållit grundkonceptet från Lauren visningen men en oklanderligt naturligt snygg makeup, berättar Teresa Grundin.

Annons

Bilder från visningen ser du nedan – i morgon hittar du den även i ELLE-tv.

av CHARLOTTE WEHTJE, LISA ARNELL, ERIKA VALLIN foto MATHIAS NORDGREN

Annons
Annons
Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons