Förra årets vinnare: Sahara Hotnights

07 jan, 2009 
Av
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons


Ingen början av det nya året utan en sammanfattning av det gamla. I stundande ELLE-galatider ringde vi upp några av förra årets vinnare för att se hur 2008 artade sig – och passade på att fråga vilka de tycker är värdigaste vinnarkandidaterna i år. Årets bästa fest- och scenklädda 2008: Sahara Hotnights

Intervjuad från Sahara Hotnights är Maria Andersson.

sahara_hotnights

Hur har vinnaråret varit?

– Det har varit ett fantastiskt år! Det känns som vi har skördat frukterna från året innan, då jobbade vi jättemycket och sedan när vi släppte vår skiva 2008 så rullade allt på.

Vad har ni fått för reaktioner från omgivningen?

– Delad avundsjuka och uppskattning.

Vad var det roligaste med att vinna?

– Kicken! Det är ju alltid en skräll, även om man är självsäker nog att förvänta sig det. Sen är det ju alltid roligt att få uppskattning.

Vem tycker du ska vinna priset i år?

– Det är ju lite tunnsått. Band som inte anstränger sig för fem öre att se bra ut känns ofta mer genuina än band som gör det. Men Veronica Maggio ser alltid ut som en karamell.

Av: Olivia Krantz

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons