Förra årets vinnare: Mattias Karlsson

11 jan, 2009 
Av
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons


Ingen början av det nya året utan en sammanfattning av det gamla. I stundande ELLE-galatider ringde vi upp några av förra årets vinnare för att se hur 2008 artade sig – och passade på att fråga vilka de tycker är värdigaste vinnarkandidaterna i år. Årets stylist 2008: Mattias Karlsson

anna
Mattias tillsammans med Anna Holtblad.

Hur har vinnaråret varit?

– Jättebra! Det har varit mycket roliga jobb och mycket resor. Det har varit ett väldigt intressant år, jag har jobbat med en massa nya intressanta människor och med nya fotografer.

Vad var det roligaste med att vinna?

– Det är alltid roligt att bli uppmärksammad av sina kollegor och att få ett erkännande, att folk har sett vad man gör och gillar det. Dessutom är det ju väldigt duktiga människor som sitter i juryn, då är det extra roligt att de tycker om vad jag gör.

Vem tycker du ska vinna Årets stylist i år?

– Åh vad svårt. Jag tycker Lisa Lindqwister ska vinna, även om hon inte får. Hon ÄR ju ELLE och gör alltid jättebra jobb.

Av: Olivia Krantz

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons