Allt från ELLE-galan – följ oss i sociala medier!

11 jan, 2016 
AvLisa Segerson
Annons

På fredag är det dags för årets modefest –ELLE-galan 2016. För att inte missa något under kvällen, få vinnarna först av alla, se backstagebilderna, gästerna på röda mattan och bästa bilderna från festen, följ oss i sociala medier. 

ELLE-galan är Sveriges största (och bästa!) modefest och äger rum på Grand Hotel i Stockholm på fredag (15 januari). Och vi vill så klart ge alla ELLE-läsare chansen att följa med in på röda mattan, prisutdelningen och festen.

Vi kommer under hela kvällen att uppdatera er med exklusiva inblickar och unika bilder. För att inte missa något, följ oss på Facebook, Instagram, Snapchat, Periscope och inte minst här på Elle.se.

ELLE.se
Vi sänder live från röda mattan och hela prisutdelningen på elle.se. Kl 18.45 börjar vi intervjua gästerna på röda mattan. 

FACEBOOK
Bli vår kompis på Facebook så missar du ingenting. Röda mattan-bilderna, festminglet, tävlingarna och filmerna.

Annons

INSTAGRAM
Det bästa stället att få snabba, inspirerande uppdateringar i bild– och filmform (inte bara från ELLE-galan utan året om!). 

SNAPCHAT Användarnamn: ELLESVERIGE
På Snapchat kommer både vi på redaktionen, våra bloggare och gäster att ta dig med in på festen. Missa inte!

PERISCOPE Användarnamn: ELLESVERIGE
Här får du längre filmsekvenser från galan, både från röda mattan, prisutdelning och festen. 

VIRTUAL REALITY 360°
I år kommer vi att använda oss av den senaste filmtekniken och filma galan i 360°. Det går att titta på med vanliga ögon men allra bäst blir det för er som har 3D-glasögon – då kommer den här filmen att bli något alldeles extra (kostar 99 kr att köpa, lätt värt!). Filmen lägger vi upp på elle.se under lördagen. 

 

ELLE-galan 2015 på 2 minuter kan du se här:

Annons