Följ ELLE-galan 2020 live på elle.se

Följ ELLE-galan 2020 live

Sugen på att följa årets stora modefest? På elle.se livesänder vi hela ELLE-galan 2020 – från start till slut.
14 januari, 2020

Vi har nått mitten av januari och det är äntligen dags för ELLE-galan 2020. På vår maxade galasajt elle.se/ellegalan kan du följa med hela kvällen – inte minst genom vår exklusiva livesändning.

I år är det ELLE-profilerna Emma Unckel och Frida Fahrman som välkomnar dig och guidar dig genom en glammig kväll i modets tecken, live från röda mattan. För Frida är det dessutom andra året i rad med det ärofyllda uppdraget, då hon förra året ledde livesändningen med Nina Campioni.

Se livesändningen här:

Redan klockan 18 drar vi igång med uppvärmningen inför galan direkt från röda mattan. Se de första gästerna komma in och berätta om sina kreationer och hör ELLEs chefredaktör Cia Jansson prata om förväntningarna inför galakvällen.

Klockan 18:30 kickstartar kvällen på riktigt med en glammig, stjärnspäckad röd matta. Emma och Frida tar tempen på gästerna och du får reda på allt och lite till om magiska galakreationer, förväntningar med galan och känslor inför kvällen.

När röda mattan-minglandet har lagt sig tar galan vid. Klockan 20 startar prisutdelningen i Vinterträdgården. Följ med när branschens vinnare koras – från Årets Designer till Årets Look, ett pris där vinnaren har utsetts av er läsare. Dessutom delas H&M och ELLE Conscious Award ut till en nytänkande idé för att göra modebranschen mer hållbar och miljövänlig. Det blir helt enkelt en fullspäckad kväll utan dess like!

Vi ses på fredag för årets maffigaste modefest – ELLE-galan 2020!

LÄS MER:

ELLE-galan 2020: Så följer du den

De är nominerade till Årets Designer på ELLE-galan 2020

50 looks vi minns från ELLE-galan genom tiderna