Artikeln innehåller reklamlänkar

ELLEs profiler: Det har vi med oss i partyväskan på ELLE-galan

Vad har ELLEs profiler i partyväskan?

Kan du gissa vad våra ELLE-profiler inte kan vara utan i partyväskan när det nu är dags för ELLE-galan 2020? Spana in!
15 januari, 2020

Den stora galadagen, ELLE-galan 2020, närmar sig med stormsteg och några av våra influencers och redaktörer har redan hunnit packa sina partyväskor. Här är sakerna de inte kan gå på gala utan!

Vilka är dina must haves i partyväskan inför ELLE-galan 2020?

Kakan Hermansson, ELLE-influencer

– Mina måsten i partyväskan är först och främst en tampong, om någon vill låna. Fatta att kunna vara den hjälten om någon behöver! Och sen rött läppstift, alla passar i det!

Kakan är årets värd på ELLE-galan 2020.

Elsa Billgren, ELLE-influencer

– Tre måsten i festväskan är mobil för fotografering, en säkerhetsnål för säkerheten (mina vintageklänningar kan spricka och det vill man ju inte!) och Clarins beauty flash balm (länk till butik) som jag duttar i ansiktet för fint glow!

Vinnaren av årets influencer på ELLE-galan 2019.

Nina Oja, ELLEs creative- och art director

– Som touchup-smink använder jag en kompakt foundation från Sensai Total Finish Foundation. (länk till butik)Det är egentligen en alldeles för stor förpackning för partyväskan, men den är helt perfekt för mig som är en torris, men också behöver något rätt täckande. Har inte hittat någon bättre så får helt enkelt anpassa väskan istället!

– Sedan måste jag ha ett fuktig läppbalm med lite färg. Favoriten just nu är från Fresh och heter Sugar Honey Lip, men är tyvärr lite svårhaffad i Sverige.

– Tuggummi eller refresh-tabletter. You never know you know… Men oavsett är det alltid trevligt att kunna bjuda dansgolvskompisar på.

Nina Oja tillsammans med ELLEs Katarina Matsson.

Elina Grothén, ELLEs moderedaktör

– Jag vill alltid ha med mig min multiprodukt från Tata Harper, Volumizong lip & cheek tint ­i färgen Very charming. Puder från Mac, närmare bestämt deras Studio fix (länk till butik) som varit en favorit i flera år. Och så en sockerboost i form av choklad, helst Kexchoklad.

Elina Grothen är ELLEs modeexpert.

Emma Unckel, beautyexpert och ELLE-profil

– I min handväska på ELLE-galan har jag alltid Clear eyes! (länk till butik) Det är en lång dag och natt vi har framför oss, dessutom ska jag stå och göra livesändningen på ELLE.se och intervjua cirka 200 gäster på röda mattan tillsammans med min parter Frida Fahrman, så jag vill att min blick ska vara pigg och fräsch!

– Sjävklart har jag även att läppglans, just nu är jag väldigt förtjust i nya, Crushed oil-infused gloss, i färgen Free spirit, från Bobbi Brown. Vårdande och glossig färg som sitter länge, mums!

– Sist men inte minst, Onico-snus! Jag har nämligen efter 15 år slutat snusa och dessa från Onico är helt fria från tobak och nikotin. Jag har hållit upp i två veckor nu tack vare detta. SÅ stolt över mig själv haha!

Beauty & Bubblor duon!

Michaela Delér, ELLE-influencer

– Hmm okej, det som jag alltid har med mig i partyväskan är tuggummi, Eos Lip-balm (länk till butik) och min telefon för att kunna ta bilder från kvällen!

Michaela Deler är pepp på årets gala.

Nicole Falciani, ELLE-influencer

– Mina måsten i väskan är alltid läppsyl, mobil och så skoskavsplåster så klart

ELLEs bloggare Nicole Falciani tillsammans med Moa Pettersson Hammar och Molly Pettersson Hammar.

Sandra Beijer, ELLE-influencer

– Har jag Carmex (länk till butik), airpods och puder i väskan så är jag kittad!

Sandra Beijer på ELLE-galan 2018.

LÄS MER:

Följ ELLE-galan 2020 live på elle.se

50 looks vi minns från ELLE-galan genom tiderna

De är nominerade till Årets designer på ELLE-galan 2020