ELLE x H&M: Vinnare av presentkort för att hyra din egen drömklänning!

15 jan, 2020 
AvLisa Arnell
På nya H&M Rental Service kan du hyra din festklänning – bra för både plånboken och miljön. Nu tävlar vi ut 10 presentkort så du kan testa den smarta tjänsten. Vinnarna ser du nedan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Hållbart var klädkoden för årets ELLE-gala och ett sätt att klä sig hållbart är att hyra sina kläder. På H&M Rental Service kan du låna en festklänning eller kjol från någon av de tidigare H&M Conscious Exclusive-kollektionerna.

Nu kan du vara med och tävla om ett presentkort och testa den nya tjänsten. Presentkorten gäller för en gratis uthyrning i H&M Rental Service (Drottninggatan 50, Stockholm) och är värda 350 kr vardera. Vi har tio presentkort att tävla ut.

Vinnare blev:

Angelica Herger, Vällingby

Mimmi Hindriksson, Stockholm

Camilla Hallmin, Stockholm

Tova Andersson, Borås

Michaela Glansk, Täby

Frida Rådmark, Johanneshov

Moa Öberg, Hofors

Elina Norin, Gustavsberg

Margareta Stor, Enskede Gård

Beata Jonsson, Stockholm

Grattis!
Presentkorten skickas ut till er per post. 

Så tävlar du:

Svara på frågan nedan och berätta varför Du vill testa den nya tjänsten. För att kunna ta del av priset behöver du vara H&M-medlem. Presentkort giltigt fram till 31 juni. Gäller för H&M Rental Service på Drottninggatan 50 i Stockholm och går ej att byta mot andra tjänster eller varor. Längre ner i artikeln hittar du svar på de flesta frågorna du kan ha kring uthyrningstjänsten. Lycka till!

Annons

 

Annons
Annons

H&M Rental Service – så funkar det:

Via medlemssidorna i H&M-appen kan man som medlem enkelt boka in en tid som passar. På plats i butiken får man hjälp av en stylist på rental-avdelningen som har valt ut plagg enligt kundens behov och önskemål. Efter att man tillsammans har provat ut rätt plagg, tecknar man ett avtal där alla bestämmelser kring uthyrningen finns specificerade. Dagen innan hyresperioden är slut får man en påminnelse om att det är dags att returnera plagget i butiken. Man kan hyra max tre klänningar per hyrtillfälle, det kostar 350 kronor per plagg och vecka. Det finns plagg i storlek 34-48.

Läs också:

Tävling: H&M & ELLE Conscious Award 2020!

H&M & ELLE Conscious award 2019 går till Remake

Annons