ELLE x Edblad: Vinnare av smycken från nya kollektionen!

Vinn smycken från Edblad

Edblad var en av våra sponsorer till ELLE-galan 2020 – vi tävlade vi ut våra favoriter ur deras smyckeskollektion här på elle.se, värt 3 000 kr. Nu har vinnaren utsetts.
13 februari, 2017

Kollektionen är en nutida tolkning av 80-talet där Edblad vill inspirera alla kvinnor till att vara utåtriktade, glada, optimistiska och aktiva. Med smycken som förstärker den man är. Smyckena är framtagna för att kunna mixas och matchas och skapa en personlig stil och hitta egna kombinationer och uttryck.

Cathrine Edblad är chefsdesigner på Edblad och sätter kollektionen i en tidskontext av klimatlarm, humanitära katastrofer och politiskt kaos:

– Vi har ett enormt behov av ljusglimtar och glädje när vi nu går in i det nya årtiondet. 80-talets vibrerande mode, färger, lekfullhet och optimism har därför varit vår största inspirationskälla till denna kollektion, men så klart i en stilren och nutida Edbladtolkning, säger Cathrine Edblad.

Vårkollektionen består av flera olika serier som funkar för både vardag och fest. Vi har valt ut några favoriter ur kollektionen nedan. Vilken är din favoritserie?

Vinnare blev:

Madeleine Sjödin, Avesta

Grattis!

Missa inte att vara med och tävla om ett kit med smycken längre ner, du kan vinna ett kit värd över 3 000 kr!

Smycken ur serien Bubbles.

Bubbles

Bubbles är den största serien i den kommande kollektionen och inspireras av 80-talets pastelliga och lekfulla tuggummi– och såpbubblor i ett lekfullt uttryck.

Armband ur serien Bubbles.

Örhängen ur serien Bubbles.

Armband ur serien Bubbles.

Halsband ur serien Bubbles.

Små örhängen ur serien Bubbles.

Halsband ur serien Bubbles.

Halsband ur serien Bubbles.

Ring ur serien Bubbles.

Lightning

En självklar retrosymbol som symboliserar energi, kaxighet och fest är blixten. Serien Lightning speglar detta med ett starkt uttryck och finns i en fullskalig version men även i en mini för den som inte vill sticka ut för mycket.

Lightning-serien.

Hänge till väskan från serien Lightning.

Armband från serien Lightning.

Örhängen från serien Lightning.

Halsband från serien Lightning.

Malibu

Få platser i världen osar 80-tal som LA. Serien Malibu inspireras av denna pärla, med blågröna, guldiga och gråsvarta färger förs vi direkt till det öppna havet och de vackra klipporna.

Armband ur serien Malibu.

ur serien Malibu.

Halsband ur serien Malibu.

Swirl

Den iögonfallande serien Swirl inspireras av mjukglassens form. Serien är lyxig och elegant med ett mjukt uttryck som tilltalar de flesta. Serien innefattar stora statement smycken såväl som mindre till vardags.

Örhängen ur serien Swirl.

Örhängen ur serien Swirl.

Armband ur serien Swirl.

Smycken från serien Swirl (och en ring från Bubbles-serien).

Kitet du kan tävla om är:

Bubbles necklace multi, 899 kr

Bubbles necklace long, 449 kr

Bubbles mini necklace, 249 kr

Bubbles Earrings, 499 kr

Bubble Studs, 149 kr

Bubble Bangle, 449 kr

Bubble mini bracelet, 199 kr

Bubble ring, 299 kr

Totalt värde: 3 192 kr

Tävla genom att svara på frågan nedan och motivera varför just du ska få vinna.

Vi vill ha ditt svar senast den 25 februari, vinnare publiceras här på elle.se därefter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Tävlingen är avslutad.