ELLE och H&M:s designtävling – finalisterna!

30 november, 2012

Juryn har gjort sina val! Nu har juryn gått igenom alla årets bidrag i ELLE och H&M:s stora designtävling. Många bidrag var fantastiskt fina, finurliga, väldesignade, genomtänkta och intressanta. Tack till alla er som tävlat!

Juryn* har nu enats om sex finalister, du kan se dem här nedanför. På vår Facebooksida kan du från och med nu rösta på din favorit. En like är lika med en röst, du får rösta på flera bidrag om du vill.

De tre bidrag som har fått flest likes på Facebook den 6 december kl 09.00 går till slutfinal och kommer då att kontaktas av H&M för intervju.

OBS! RÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD, VINNAREN ÄR UTSEDD (se hen här).

Den 10 december vill H&M träffa dem/er för intervju. Om du är en av de sex finalisterna se till att du är ledig och har möjlighet att komma till Stockholm då! Den 11 december kommer vi att avslöja vinnaren här på elle.se (se hen här).

De fem finalisterna som inte nått hela vägen fram kommer att få ELLE i brevlådan under ett år samt ett presentkort på H&M laddat med 500 kr.

* Juryn består av Cia Jansson, Stina Samolov och Anna Jacobsson från ELLE samt Marguerite Reyes, Johanna Dahl och Liselotte Löveborg från H&M.

SARA AXELSON

 

Sara Axelson

 SANNA NILSSON

 

Sanna Nilsson

LISA BLOM

 

Lisa Blom

KRISTINA DIMOW

 

Kristina Dimow

 KATARINA LINDELL

 

Katarina Lindell

HELENA TELLOW

 

 Helena Tellow

BESÖK VÅR FACEBOOKSIDA FÖR ATT RÖSTA!