ELLE och H&M:s designtävling – finalisterna!

30 nov, 2012 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Juryn har gjort sina val! Nu har juryn gått igenom alla årets bidrag i ELLE och H&M:s stora designtävling. Många bidrag var fantastiskt fina, finurliga, väldesignade, genomtänkta och intressanta. Tack till alla er som tävlat!

Juryn* har nu enats om sex finalister, du kan se dem här nedanför. På vår Facebooksida kan du från och med nu rösta på din favorit. En like är lika med en röst, du får rösta på flera bidrag om du vill.

De tre bidrag som har fått flest likes på Facebook den 6 december kl 09.00 går till slutfinal och kommer då att kontaktas av H&M för intervju.

Annons

OBS! RÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD, VINNAREN ÄR UTSEDD (se hen här).

Den 10 december vill H&M träffa dem/er för intervju. Om du är en av de sex finalisterna se till att du är ledig och har möjlighet att komma till Stockholm då! Den 11 december kommer vi att avslöja vinnaren här på elle.se (se hen här).

De fem finalisterna som inte nått hela vägen fram kommer att få ELLE i brevlådan under ett år samt ett presentkort på H&M laddat med 500 kr.

* Juryn består av Cia Jansson, Stina Samolov och Anna Jacobsson från ELLE samt Marguerite Reyes, Johanna Dahl och Liselotte Löveborg från H&M.

SARA AXELSON

 

Annons

Sara Axelson

 SANNA NILSSON

 

Annons

Sanna Nilsson

Annons

LISA BLOM

 

Lisa Blom

KRISTINA DIMOW

 

Annons

Kristina Dimow

 KATARINA LINDELL

 

Katarina Lindell

HELENA TELLOW

 

 Helena Tellow

BESÖK VÅR FACEBOOKSIDA FÖR ATT RÖSTA!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons