Bli ELLE Member – och ha chansen att vinna 2 biljetter till ELLE-galan 2022

05 apr, 2022 
AvLinda Strömbäck
ELLE-galan
Äntligen står ELLE-galan 2022 runt hörnet. Den 29 april öppnar ståtliga Grand Hôtel portarna till en skimrande kväll med stjärnspäckad gala och bubblande efterfest. Nu har du som ELLE Member möjlighet att vinna två platser till årets festligaste gala!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH ALLA VINNARE HAR MEDDELATS

ELLE-galan 2022, som är den 24:e i ordningen, kommer i år att hållas i april. Galakvällens startskott kommer i vanlig ordning ske med röda mattan och sedan fortsätta med en moderik gala och storslagen efterfest. Konferencier för kvällen är givetvis ELLEs Kakan Hermansson. Och nu har du som ELLE Member möjligheten att tävla om biljetter till den oförglömliga kvällen!

ELLE-galan 2022

I år sätter galan siktet mot framtiden och på modebranschens framtidshopp och talanger.

– Äntligen möts vi igen på ELLE-galan, för att hylla modebranschens mest inspirerande kreatörer. ELLE-galan sätter fokus på mode med makt att uttrycka sin identitet och skapa samhällsförändring och det är vi på ELLE stolta över, säger Cia Jansson, chefredaktör på ELLE.

Nytt för i år är också att galan för första gången kommer att tv-sändas. Galan kommer att kunna ses både på Sjuan och TV4-play.

Annons

vinn biljetter till ELLE-galan

Nu har du som är (eller blir!) ELLE Member möjlighet att delta på årets mest högtidliga modegala. Vi tävlar ut 6 platser med en varsin + 1. För att vara med och tävla måste du vara över 18 år samt kunna legitimera dig (gäller även din vän) på plats om du skulle bli den lyckliga vinnaren.

Årets gala kommer att ta plats den 29 april på Grand Hôtel i Stockholm. Bli ELLE Member idag för att ha chansen att vinna två biljetter till ELLE-galan 2022.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH ALLA VINNARE HAR MEDDELATS

Så gör du för att vara med och tävla

Tävlingen pågår t.o.m. den 18 april. 6 vinnare kontaktas via mail den 19 april.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH ALLA VINNARE HAR MEDDELATS

Tävlingen arrangeras av ELLE Sverige. Juryn består av ELLE-redaktionen och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och vinnaren ansvarar själv för eventuellt uppehälle samt resa till Stockholm. För att delta måste du fyllt 18 år. Du har 24 timmar på dig att svara på mailet om att du har vunnit, annars går vinsten till någon annan.

Lycka till!

ELLE Member

Du har väl inte missat ELLE Member? Vårt nya, kostnadsfria medlemsskap som är framtaget tillsammans med er läsare. Som medlem kan du bland annat spara artiklar och recept, ta del av exklusiva erbjudanden och få förtur till våra event – och framförallt – vara med och påverka ELLEs innehåll!

Läs mer om och bli ELLE Member här

Gå med i ELLE Member – vårt nya communityBrand logo
Gå med i ELLE Member – vårt nya community

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons