Följ med bakom kulisserna på ELLE-galan på TikTok

26 apr, 2022 
AvRedaktionen ELLE
Följ ELLE-galan på TikTok
ELLE-galan 2022 går av stapeln fredag den 29 april och i år kommer du kunna se den live på Sjuan och TV4 Play. Dessutom kommer du kunna följa med bakom kulisserna på ELLEs TikTok!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Fredag den 29 april går årets största modefest av stapeln när ELLE-galan äntligen är tillbaka! Den äger i vanlig ordning rum på Grand Hôtel i Stockholm och du kommer kunna följa den live på Sjuan och TV4 Play.

Följ ELLE-galan på TikTok

Häng med bakom kulisserna på ELLE-galan på Tiktok

Vill du också följa med bakom kulisserna på galan? Då bör du följa ELLE på TikTok! Där kommer du kunna hänga med på allt från röda mattan till dansgolvet, backstage på visningarna och in på efterfesten!

Annons
@ellesverige

Se årets största modefest på Sjuan och TV4 Play! Dessutom kommer du få följa med bakom kulisserna på galan här på TikTok! Missa inte det ✨#ellegalan2022

♬ original sound - ellesverige

ELLEs redaktör Helle Schunnesson kommer vara vår TikTok-reporter och ta med er på allt som händer under kvällen. Se till att följa oss för att få ta del av outfitdetaljer, skvaller och mycket, mycket mer!

ELLE modeplåtning BackstageBrand logo
ELLE modeplåtning Backstage

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons