Bilderna från ELLE-galans efterfest på Soho House

24 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
efterfest på soho house
Efter en storslagen ceremoni och exklusiv fest på Grand Hôtel, avslutades inte firandet av årets ELLE-gala där. På Soho House anordnades nämligen efterfest där Bianca Ingrosso, Silvana Imam och Cherrie var några av dem som fortsatte att festa inpå småtimmarna. Se bilderna här!
Annons
ELLE-galan 2023: Se bilderna från röda mattanBrand logo
ELLE-galan 2023: Se bilderna från röda mattan

ELLE-galan 2023 präglades av magiska kreationer på röda mattan, hyllningar till årets mest framstående prestationer inom svenskt mode, och en riktigt kändistät fest i de pampiga lokalerna på Grand Hôtel.

På den exklusiva festen bjöds det på lyxiga drinkar, ostronshots och ett maxat dansgolv – men kvällen slutade inte där. Efter den glittriga festen på Grand Hôtel fortsatte några av gästerna att festa på Soho House.

ELLE-galans efterfest på Soho house

Efterfesten förevigades av Emil Eriksson. Se bilderna här!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons