Årets look till ELLE-galan 2022 – vem vinner i år?

07 dec, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Alva Bratt, Molly Pettersson Hammar, Daniela Rathana, Najma Ahmed och Matilda Djerf.
På ELLE-galan delar vi ut priset Årets look i samarbete med L'Oréal Paris. Och även i år vill vi ha din hjälp med att rösta fram vinnaren. Se våra fem nominerade och rösta på just din favorit.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så stylar du säsongens hetaste partytrendBrand logo
Så stylar du säsongens hetaste partytrend

Den 29 april 2022 är ELLE-galan äntligen tillbaka efter ett års uppehåll. Nu ska ett år av design och mode sammanfattas, designers ska prisas, inspiratörer hyllas och innovativa talanger uppmärksammas. Alla priser delas ut under den festliga ELLE-galan på Grand Hôtel i Stockholm som i år är extra efterlängtad.

L´Oréal Paris och ELLE har utsett fem finalister till Årets look och vi vill, likt tidigare år, att du hjälper oss att rösta fram en vinnare.

Den nominerade som fått flest röster 3 januari 2022 klockan 12.00 vinner Årets look. Röstningen är anonym. Vinnaren presenteras och prisas på ELLE-galan 29 april 2022.

Här är de nominerade till Årets look – ELLE-galan 2022

Alva Bratt

Alva Bratt.

Motivering: Nästa generations it-girl som spås en strålande skådespelarkarriär. Hennes kulturella och kreativa personlighet återspeglas i hennes Greta Garbo-aura. Med en tidlös look som alltid ger en riktig wow-känsla.

Annons

Daniela Rathana

Daniela Rathana

Motivering: Grammisnominerad r’n’b-artist som sägs vara musiksveriges framtidshopp. Hennes låttexter berör på djupet med starka budskap. Hon har en unik coolness i stil och makeup och är en lysande stjärna på såväl scen som i modesammanhang.

Matilda Djerf

Matilda Djerf

Motivering: Stilsäker modeinfluencer som omvandlat sociala medier till en power-business, med egna modemärket Djerf Avenue som kännetecknas av etisk och hållbar produktion. En sann entreprenör som inspirerar med sin naturliga beautylook och skandinaviska, minimalistiska stil.

Annons

Molly Pettersson Hammar

Molly Pettersson Hammar

Motivering: Artist och låtskrivare som inte bara förtrollar med sin karismatiska röst utan även med sin feministiska röst. Hon är en färgstark och inspirerande förebild som använder sina plattformar för att stötta systerskap och strida mot skeva kroppsideal. Mollys inspirerande look med markerande bryn och make andas alltid trendigt 90-tal.

Najma Ahmed

Najma Ahmed.

Motivering: Parisbaserade mode- och skönhetsinspiratören Najma Ahmed delar dagligen med sig av glimtar från modemeckat. Hon är en internationell modeprofil med en sann passion i såväl uttryck som kunskap med studier i mode vid The Fashion School Paris.

Annons

Najma är en inspiratör som tar oss med bakom kulisserna vid olika modelluppdrag med en stil där det klassiska möter avantgard. Najma beskriver sin beautylook som det typiskt parisiska – less is more med en naturlig och glowig look.

Rösta fram vinnaren av Årets look här!

Du som röstar i Årets look har chans att vinna produkter från L'Oréal Paris till ett värde av 1000 kronor.

För att tävla röstar du på din favorit i Årets look samt fyller i namn och mejladress så att vi kan kontakta dig om du vinner. Bland er läsare som tävlar kommer vi att utse tre vinnare.

Vinnaren i Årets look röstas fram av ELLEs läsare. Tävlingen pågår till 3 januari 2022. Vinnaren presenteras därefter på ELLE-galan 29 april 2022.

Anställda på ELLE/Aller media får rösta men kan ej vinna kitet från L'Oréal Paris.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. När du är med och tävlar ger du oss rätt att publicera ditt namn på elle.se och i ELLEs sociala kanaler.

Annons