Spana in Kakans 4 ombyten på årets ELLE-gala

25 maj, 2022 
AvEmma Castman
Kakans ombyten på ELLE-galan 2022
Under ELLE-galan bytte Kakan Hermansson om hela fyra gånger. Spana in de olika looksen här!
Annons
Best of ELLE-galan 2022Brand logo
Best of ELLE-galan 2022

Den 29 april intog ELLE-galan Grand Hôtel i Stockholm och sammanlagt delades modepriser i 15 kategorier ut under kvällen. Bland vinnarna fanns bland annat Jade Cropper som kammade hem H&M och ELLEs nykomplingsstipendium.

Plaggen Kakan bar på ELLE-galan 2022

Kakan Hermansson var som vanligt galans konferencier och kvällen till ära bar hon hela fyra olika outfits. Spana in looksen i detalj här!

Kakan Hermansson på ELLE-galan 2022
Kakans nakenklänning på ELLE-galan 2022
Annons

Kakan Hermansson inledde kvällen med att äntra röda mattan iklädd en riktig wow-klänning signerad den spanska designern Sergio Castaño Peña/ Syndical Chamber. Till det bar hon bland annat skor från Sania d’mina och halsband från Yasar Aydin.

Kakan på ELLE-galan 2022, klänning från H&M

H&M var stolt huvudsponsor till ELLE-galan 2022 och under prisutdelningen bar Kakan ett specialdesignat plagg från dem. Kreationen är skapad utifrån cirkulära designprinciper och består av en långärmad body, en korsett samt en kjol i två delar.

Annons

Kreationen kan alltså användas i sin helhet så som Kakan visar upp men också kombineras på flera olika sätt:

  • Lång och kort kjol som ger volanger uppifrån midjan och ner.
  • Lång kjol som gör att volangerna börjar en bit under höften.
  • Kort kjol där volangerna börjar från midjan och slutar strax under höften.

Sugen på att bära något liknande? Som H&M-medlem finns möjligheten att hyra en likadan klänning på H&M:s Rental Service i butiken på Sergels torg i Stockholm.

Kakan ELLE-galan 2022, ombyte tre

Här bär Kakan Hermansson en vacker digitalprintad topp och kjol i siden från Kristin Boström. Halsbandet kommer från Punkt Shop och skorna är från Miu Miu.

Kakan ELLE-galan 2022, ombyte fyra

Sist men inte minst, en stilren kavaj och ett par smakfulla spetsbyxor i svart kulör. Designen står Natalia Altewai för och plaggen är uppsydda av Kristina Danckwardt. Även här bär Kakan ett par skor från Saina d’mina.

Foto: Evan Pantiel, David Tunander, Mathias Nordgren

Annons