ELLE-galan 2020: Se Amanda Borgfors Mészáros modevisning

Årets nykomling elle-galan 2020, Amanda Borgfors Mészáros

Sista visningen på ELLE-galan 2020 stod vinnaren av H&M och ELLEs Nykomlingsstipendium Amanda Borgfors Mészáros för. Se den fantastiska visningen här!
18 januari, 2020

VIDEO: SE AMANDA BORGFORS MÉSZÁROS MODEVISNING

Prisutdelningen på ELLE-galan 2020 i Vinterträdgården Grand Hotêl i Stockholm avslutades med en fjärde och sista modevisning av ingen mindre än pristagaren av H&M och ELLEs Nykomlingsstipendium. Hon heter Amanda Borgfors Mészáros och bjöd publiken på en visning fylld av vackra kreationer och inspiration.

Amanda Borgfors Mészáros. Foto: Wilma Orr.

Amanda Borgfors Mészáros. Foto: Wilma Orr.

Amanda Borgfors Mészáros som tog sin examen från Beckmans under 2018 arbetar skickligt med att skapa kreationer som rör sig i gränslandet mellan couture och ready to wear. I sin vinnarintervju berättar hon hur hållbarhet är starkt ihopkopplat i processen av hennes skapande. Den kan du läsa mer i länkan nedan.

Läs Amandas vinnarintervju här!

Allt från modevisningen av årets nykomling

Modevisningen av ”Årets nykomling” gav publiken en spännande inblick i det delikata gränslandet mellan couture och ready to wear. I ett flertal looks från visningen ser vi hur genomtänkta mixer av material, rejäla silhuetter och för att inte tala om hur nytänkande skulpturala kreationer tog för sig, något som skapade en otrolig wow-effekt.

Med en neutral färgpalett var det istället de detaljerade plaggen som fångade publiken och gång på gång fångades mixen av hur det mjuka och hårda kan balanseras. Virkat och skir transparent spets stylades med korsetter i hårt uttryck och dem fantastiska skulpterade kreationerna med markerade detaljer bars i kombination med maxade huvudbonader. Om vi är fyllda av ny inspiration? Svaret är utan tvekan JA.

Här ser du alla looks från visningen:

Visningskoordinator: Hilda Sandström

Hår: Lyko

Makeup: L´Oréal Paris

Foto: Mathias Nordgren

VIDEO: VINNARINTERVJU MED AMANDA BORGFORS MÉSZÁRO

LÄS MER:

Totême vann årets designer på ELLE-galan 2020 – se modevisningen

Glada Hudik-teaterns modevisning med Frida Jonsvens på ELLE-galan 2020

Årets modetrend på ELLE-galan 2020: Avklätt