ELLE-galan 2011: Ikväll är det dags!

14 januari, 2011

Ikväll är det äntligen dags för årets största, lyxigaste, bästa och mest välklädda modefest – ELLE-galan 2011! Festligheterna hålls även i år på Grand Hôtel i Stockholm och nu är det bara timmar kvar… Följ med oss genom kvällen här så du vet vad som väntar:

♡ Klockan 18.30 öppnas entrén. Gästlistan har varit stängd i flera veckor och den långa raden med namn är den som avgör om du kommer att få det åtråvärda entrébandet satt kring din handled eller inte. Bandet är gästernas väg in och ut på galan – utan det kommer man ingenstans.

♡Efter ett glas champagne (eller två) och en timmes mingel i Spegelsalen går gästerna via röda mattan och fotoblixtar in i Vinterträdgården där modellerna går visningar och vinnarna presenteras. Konferencier även i år är fantastiska Josephine Bornebusch. Själva galan på scen startar 20.00.

♡Kl 21.05 kommer alla vinnare fotograferas på scen och då kan du även läsa om dem här på elle.se. Efter det är alla välkomna ut i Spegelsalen där den magnifika ELLE-galabuffén står uppdukad.

♡Därefter är det fritt mingel, fri bar och fri dans. Musiken står DJ Krull för även i år – dansgolvet är sällan tomt!

♡01.00 tystnar musiken. Sen tar den inofficiella och halvhemliga efterfesten vid för gäster och speciellt inbjudna. Men det är en helt annan historia…

Alla bilder från röda mattan, filmerna från minglet, visningarna, vinnarintervjuerna och festbilderna hittar du på elle.se. Vi fyller på med nytt under hela helgen!