Elin Kling: "Jag vet inte alls vad jag ska ha på mig"

29 jan, 2010 
Av
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Är outfiten spikad? Vad gick den lös på? Vad ser du mest fram emot? Och

vem blir det efterfest hos? Vi bad Sveriges främsta modebloggare att avslöja sina planer. Idag berättar den, kanske främsta av dem alla, om sina planer – eller ska vi säga frånvaron av planer…

line_gul

ELIN KLING
– modeexpert på TV4, stylist, redaktör och bloggerska

elinkling
Kling på förra årets gala. Foto: Stella Pictures

Har du spikat din outfit?

– Känn på denna, jag har inte en susning om vad jag ska ha på mig och låt mig se här, ja just det, en och en halv dag kvar. PLUS att jag har inte en timme ledigt innan dess. Bra Elin, allt är precis i vanlig ordning.

Berätta, hur har du tänkt?

– Det är ju just detta, jag har inte tänkt så mycket. Eller jag har tänkt, att ”det löser sig”. Så, nu får jag bara se till att det gör det också, jag har en bra magkänsla..

Haft någon garderobsångest? I så fall, berätta. Vilken del var svårast?

– Nja, det får nog bli något nytt. Nytt eller att jag typ syr om min fåtölj till en klänning.

Annons

Mellan tummen och pekfingret – vad har din outfit kostat totalt?

– Hittills då, noll kronor. Och detta kan bara sluta på två sätt. Jag blir ruinerad på grund av ett sista minuten köp. Eller, jag kommer på något mer kreativt, plockar ihop lite hemma och det blir mer eller mindre gratis. Jag hoppas på det sista alternativet. Eller ja, det första är inte heller så fel. Alltid härligt att ha en orsak till varför man bara MÅSTE köpa den där klänningen.

Vem förhandstippar du som galans bäst klädda?

– Cia Jansson är alltid ett säkert kort men jag har heller inte släppt Caroline Winbergs outfit som hon hade när hon blev ”årets modell” 2006.

Vad på galan ser du mest fram emot?

– Ja, nu är det så här mina kära vänner att jag ska bara dra en slowfox först så jag kommer sladda in lite senare. Därför ser jag mest fram emot efterfesten!

Vilken annan gäst hamnar du helst på efterfest hemma hos?

– Ah, det vet i tusan. Så länge det är med mitt kompis-gäng så är jag nöjd. Vi har lite catch-up att göra. Jag vill se Karolina dansa till Single-laidies och hänga med Linns alterego.

line_gul

Fler experters klädplaner och galaförväntningar kommer imorgon…

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons