Ebba och Emilia planerar stort tårtkalas för att fira segern

Ebba och Emilia planerar stort tårtkalas för att fira segern

Årets influencer Ebba Kleberg von Sydow och Emila de Poret spelade in ett avsnitt av sin podcast Säker stil under fredagens ELLE-gala. De pratar om vinsten, röda mattan och om sitt utlovade tårtkalas.
16 januari, 2017

Under helgens ELLE-gala kammade Säker stil-duon Emilia de Poret och Ebba Kleberg von Sydow hem priset Årets influencer. Duon passade även i år på att spela in en podd och prata om vinsten på plats efter ELLE-galan.

ALLA VINNARE ELLEGALAN 2017

I podden pratar de bland annat om Carolina Gynnings fantastiska sagoklänning och nämner hennes härliga citat: ”Jag kan göra vad som helst under den här klänningen” (och vad Karolina menar med det). De diskuterar även de största trenderna, vad som har hänt för dem båda under året och så klart sina egna specialuppsydda klänningar.

Årets influencer röstades fram av ELLEs läsare och följare. Under omröstningen gick Ebba och Emilia ut och lovade att de skulle bjuda in till ett stort och rosa tårtkalas om de vann. Och efter att de vann har påminnelserna från deras följare börjat komma, konstaterar Emilia med ett skratt.

I podcasten berättar de att de har ett tårtkalasmöte inbokad och att de där behöver knäcka koden för hur detta ska gå till. Uppföljning och fortsättning följer, helt enkelt…

Lyssna på hela avsnittet och ta del av allt smaskigt skvaller från galan här >

EMILIAS BLOGG PÅ ELLE.SE HITTAR DU HÄR >

BESÖK SÄKER STILS HEMSIDA >