Ebba och Emilia planerar stort tårtkalas för att fira segern

16 jan, 2017 
AvLisa Segerson
Årets influencer Ebba Kleberg von Sydow och Emila de Poret spelade in ett avsnitt av sin podcast Säker stil under fredagens ELLE-gala. De pratar om vinsten, röda mattan och om sitt utlovade tårtkalas.
Annons

Under helgens ELLE-gala kammade Säker stil-duon Emilia de Poret och Ebba Kleberg von Sydow hem priset Årets influencer. Duon passade även i år på att spela in en podd och prata om vinsten på plats efter ELLE-galan.

I podden pratar de bland annat om Carolina Gynnings fantastiska sagoklänning och nämner hennes härliga citat: ”Jag kan göra vad som helst under den här klänningen” (och vad Karolina menar med det). De diskuterar även de största trenderna, vad som har hänt för dem båda under året och så klart sina egna specialuppsydda klänningar.

Årets influencer röstades fram av ELLEs läsare och följare. Under omröstningen gick Ebba och Emilia ut och lovade att de skulle bjuda in till ett stort och rosa tårtkalas om de vann. Och efter att de vann har påminnelserna från deras följare börjat komma, konstaterar Emilia med ett skratt.

I podcasten berättar de att de har ett tårtkalasmöte inbokad och att de där behöver knäcka koden för hur detta ska gå till. Uppföljning och fortsättning följer, helt enkelt…

20170113_ellegalan__y8b7363-1
20170113_ellegalan_6w9a4199-900x600
Annons