De nominerade till Årets designer på ELLE-galan 2016 är...

15 dec, 2015 
AvLisa Arnell
Annons

Med exakt en månad kvar till ELLE-galan 2016 avslöjas nu de nominerade till ett av de mest prestigefyllda priserna: Årets designer.

Priset till Årets designer delas ut till det varumärke som under året utmärkt sig mest inom svenskt mode. Av de tre nominerade är det endast en som får äran att ta emot utmärkelsen som delas ut på ELLE-galan fredagen den 15 januari på Grand Hôtel i Stockholm.

Och de nominerade är…

Ida Sjöstedt

Pasteller, paljetter, spets och tyll. Rosenrött och bubbelgumsrosa. Ida Sjöstedt hyllar det tjejiga och utmanar idén om det skandinaviskt enkla med en glitterstark signaturstil. Från catwalk till ateljésytt – romantikens drottning regerar.

ida-sjostedt-nominerad-arets-designer-ellegalan-2016

 

Annons

Ida Klamborn

Ett stort socialt patos, en övertygande look och en osviklig känsla för snitt, silhuett och moderna kontraster. Designstjärnan Ida Klamborn går från klarhet till klarhet med signaturstarka kollektioner som fullkomligt golvar oss.

ida-klarmborn-nominerad-arets-designer-ellegalan-2016

 

Roland Hjort/Whyred

Skräddad sexighet och en tidlös, nonchalant elegans med stark här och nu-känsla. Roland Hjort vänder tillbaka till Whyreds rötter och uppdaterar sina egna svenska klassiker till nya självklara modehits – att älska en lång tid framöver.

Annons
roland-hjort-whyred

För alla nyheter och senaste nytt om ELLE-galan 2016, gå in på: elle.se/ellegalan2016

ELLE-galans jury för Årets designer består av ordförande Cia Jansson (chefredaktör och modechef ELLE Sverige), Daniel Lindström (modechef Café), Lisa Lindqwister (medverkande moderedaktör ELLE Sverige och stylist), Susanne Ljung (redaktör Stil i P1), Susanna Strömquist (modejournalist), Peter Andersson (hårstylist/hovfrisör och visningsproducent för ELLE-galan),

Annons