Därför tvingades Emilia de Poret stå över ELLE-galan

20 jan, 2018 
AvJohanna Lejon
I fredags gick ELLE-galan av stapeln. Alla var där. Nästan alla vill säga. Emilia de Poret tvingades stå över årets gala. I ett blogginlägg berättar hon mer.
Annons

Emilia de Poret, ELLEs bloggare, brukar vara ett fantastiskt blickfång på ELLE-galan. Förra året kammade hon dessutom hem priset som ”Årets Influencer”, tillsammans med Säker Stil-kollegan Ebba Kleberg von Sydow.

Under årets gala tvingades dock Ebba posera själv framför fotografernas blixtar. Emilia syntes inte till. Förklaringen? Ja, den hittar vi i Emilias blogg här på ELLE.

”Hej från sjuksängen. Japp, här har jag legat sedan jag landade från Los Angeles, totalt utslagen. Och inte bara det, alltså att jag är sjuk är ju förstås riktigt deppigt, men ännu deppigare är att jag missade ÅRETS fest. ELLE-galan. Orden räcker inte till för att beskriva hur ledsen jag är då just denna kväll är så speciell på så många olika sätt. Dels för att ELLE är lite av mitt ”hem” men även för att det är en kväll då personer från branschen och andra fantastiska människor samlas för att hylla mode. Och inte bara hylla mode för flärden, för att mode är så härligt och gör oss lite lyckligare, utan framför allt för att hylla och lyfta kreativitet, hårt arbete, konstnärskap och talang. ELLE-galan är helt enkelt en alldeles magisk kväll…Snyft. Och allt var så välplanerat! Min urcoola outfit från Acne, specialpodden som Ebba och jag skulle göra från hotellrummet vi hyrt på Grand Hôtel och förstås, så skulle jag rapportera från röda mattan för Nyhetsmorgon. Men, men hälsan går före, och inga medel i världen hade kunnat få mig att stå på benen. Och det kommer fler galor. Måste bara vänta ett HELT år…Snyft. Igen”, skriver Emilia.

Foto: Emilia de Poret

Annons