Buda hem modeprofilernas gåvor – alla pengar går till välgörenhet!

19 jan, 2019 
AvLisa Arnell
En av årets ELLE-galasponsorer är Tradera som just nu anordnar en modeauktion på sin sajt. Var med och buda hem fina plagg, väskor och smycken från några av våra galagäster – alla intäkter går till välgörande ändamål.
Annons

Flera kända profiler, designers och artister auktionerar i samarbete med Tradera ut olika plagg, väskor och smycken till förmån för olika välgörenhetsorganisationer. Alla som skänkt något har själva fått välja till vilken organisation pengarna ska gå.

Läs mer om allt det som auktioneras ut nedan och på Traderas hemsida. Du hittar alla auktioner på www.tradera.com/ellegalan.

Det här kan du vara med och buda på:

Handsydd klänning från Jennifer Blom

Jennifer har valt att stötta Världsnaturfonden WWF.

”Vi människor på jorden kan be varandra om hjälp i nöd men moderjord har ingen egen röst! Därför är det vårt ansvar att värna om naturen och hjälpa till innan det är försent. Ett bra exempel är sommaren 2018 som vi fick uppleva i Sverige och i världen visar att naturen skriker efter hjälp! Därför har jag valt att skänka pengarna vi får till WWF”

Vårkappa från Acne Studios, skänkt av Veronica Maggio

Veronica har valt att stötta Stockholms Stadsmissions satsning för barn och unga.

Annons

”Stockholm Stadsmission har under många år gjort fantastiskt arbete för dom som behöver hjälp att komma ur missbruk och hemlöshet. Att de även fokuserar starkt på barn och unga gör – tyvärr – arbetet ännu mer nödvändigt”.

T-shirt Super Mega från Ida Klamborn

Ida har valt att stötta Kvinna till Kvinna med motiveringen.

”Det är ett självklart val att stödja organisationen Kvinna till Kvinna. Deras arbete gör skillnad, de står upp för kvinnors rättigheter varje dag, dygnet runt. Genom att stödja Kvinna till Kvinna kommer du bidra till att kvinnor i över 20 länder får en tryggare framtid och möjlighet att ta makten över sina egna liv.”

Annons

Väska från Chloé från Up Close and Stylish

Up Close and Stylish har valt att stötta Medishare for Haiti.

”Medishare for Haiti har legat mig, och min man och hans företag, varmt om hjärtat sedan den stora jordbävningen 2010 som dödade 100 000 tals (man vet inte den exakta siffran). Medishare for Haiti gör, och har sedan 1994, gjort ett fantastiskt jobb där.”

Mulberry har skänkt en väska från sin SS19-kollektion

Mulberry har valt att stötta Kvinna till kvinna.

Annons

”Vi är tacksamma över att organisationer som Kvinna till Kvinna finns och vill bidra med denna Mulberry-väska som inte bara piggar upp i vinter-mörkret utan även gör framtiden lite ljusare för andra kvinnor.”

Balenciaga-sandaler, skänkta av Camilla Läckberg

Camilla har valt att stötta Barncancerfonden. Balenciagas Foam Platform Sandals är slutsålda överallt så det här är ett unikt tillfälle att få tag på dem.

”Barncancerfonden gör ett enormt och viktigt arbete för att utrota barncancer. Varje krona är viktigt och jag vill bidra till deras forskning.”

Annons

Silverörhängen, skänkta av Lars Wallin

Han har valt att stötta Friends. Hans motivering:

”Jag blev själv grovt mobbad i grundskolan och vet vad en person som blir utsatt för mobbning genomgår. Mobbning är inte ok vare sig det rör sig om barn eller vuxenmobbning. Därför finns det ett starkt engagemang att stödja Friends i deras arbete med mobbingfrågan”.

Dessutom finns allt detta i modeauktionen:

  • House of Dagmar har skänkt en vinterkappa
  • Linnea Henriksson har skänkt ett smyckesset från Caroline Swedbom som hon bar på ELLE-galan
  • Kakan Hermansson har skänkt en specialsydd klänning från H&M som hon bar under ELLE-galan
  • Hedda Stiernstedt har skänkt en väska från ATP Atelier

Du hittar alla auktioner på www.tradera.com/ellegalan.

* * *

Annons

Vill du också bidra med en auktion till förmån för välgörenhet? Skapa en annons på Tradera och ange kampanjkoden ELLEGALAN så går alla pengar som annonsen säljs för oavkortat till UNICEF, som bland annat kämpar för att motverka barnarbete.

Alla pengar som kommer in på auktionen går oavkortat till den välgörenhetsorganisation som de har valt att stötta. 

Annons