ÅRETS PROGRAMLEDARE – EN SUPERTRIO!

09 januari, 2013


Triss i ELLE-favoriter

På fredag (11 januari) är det dags Sveriges största modepriser att delas ut vid årets ELLE-gala. Och där för hela prisceremonin på scen är tre utvalda ELLE-favoriter. För första gången leds galan av en trio: Caroline Winberg, Malin Persson och Josephine Bornebusch.

Alla tre har stor scenvana: Caroline Winberg och Malin Persson i och med sina framgångsrika modellkarriärer och skådespelaren Josephine Bornebusch som leder ELLE-galan för tredje gången .

– Det känns kul att än en gång stå på Grand Hôtels scen och det är en stor ära att få agera galavärd tillsammans med fantastiska Caroline och Malin, kommenterar Josephine Bornebusch sin comeback på galascenen.

Du kan se hela galan i efterhand på elle.se/elleplay efter galan. Och du har väl inte missat att vi livesänder från röda mattan på fredag kl 19? Elle.se/elleplay är adressen att spara i din webbläsare.

Josephine Bornebusch på galan 2011, Caroline Winberg 2012 och Malin Persson (tillsammans med programledarkollegan Pontus Gårdinger) på ELLE-galan 2008.