Årets modell: Theres Alexandersson!

13 jan, 2012 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Under året som gått har hon rest över hela världen och promenerat nedför modevärldens främsta catwalk. Årets modell heter Theres Alexandersson och är smart, vacker och har hundra procent umph. Vi träffade henne inför galan.

foto CAMILLA ÅKRANS, ALL OVER PRESS

– Priset betyder otroligt mycket för mig. Det är extra roligt att få det från ELLE och ger en extra kick fortsätta med mitt jobb.

Hur har ditt år varit?

– Stressigt men fantastiskt. En av höjdpunkterna är, alltid, att få jobba med Camilla Åkrans kampanjer som BCBG MaxAzria och resa runt med henne. Och priset såklart!

Annons

Vilket var det största visningsögonblicket 2011?

– Jag uppskattar alltid att få jobba med Jil Sander. De är jordnära och man känner sig alltid som en i gänget. Visningarna har en härlig stämning och jättebra musik.

Vilken musik laddar du upp med i kväll?

– Skön musik. Lite rnb och Kanye West.

Vad ska du ha på dig?

– På röda mattan bär jag en långklänning från Gucci och ett par Yves Sain Laurent-skor. Sedan festar jag i en partyplåsa från Theory!

Priset delades ut av en annan supermodell, Mini Andén.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons