ÅRETS LOOK: MARIE SERNEHOLT

11 januari, 2013

”Jag kör lyx från början till slut”

Artisten Marie Serneholt, 29, har under hösten suttit i juryn för X-factor och bedömt musikaliska begåvningar. Nu har hon själv sopat banan med sin omutliga fräschör och coola look.

Grattis, vår riksnyponros – hur känns det att ha årets look?

– Så fantastiskt roligt. Hade aldrig kunnat drömma om ett sådant här fint pris. Jag känner mig otroligt hedrad och jättejätteglad.

Hur bär du dig åt för att vara så fräsch jämt?

– Haha, jag kan inte påstå att jag känner mig som årets look när jag vaknar på morgonen. Jag äter och dricker gott och njuter av livet. Jag tränar i perioder med en PT, men har långa uppehåll. Jag är mycket tacksam för min fantastiska hår- och makeupartist, Nathalie Berzelius, som hjälpt mig under X-factor. Och mest tacksam är jag mot min mamma Lotta som är så stilsäker och rolig och brutalt ärlig mot mig. Jag har nog bra gener från henne och min pappa.

Vad har du på dig på galan?

– En klänning av Ida Sjöstedt. Jag älskar hennes design. På fötterna ett par pålitliga partyskor från Jimmy Choo, de är snygga och håller natten lång.

Foto Jimmy Rastbäck

Har du någon kärlek med dig?

– Nej, det finns ingen i mitt liv just nu. Jag kanske träffar någon på ELLE-galan.

Du börjar bli galaveteran efter fyra ELLE-galor – vad gör en fest optimal?

– Gott sällskap, bra musik och något trevligt att dricka, gärna en vodka, soda med mortlad lime. Förra årets ELLE-gala var den roligaste fest jag någonsin varit på. Jag och mina kompisar har längtat hela året efter den här kvällen. Att jag i år dessutom skulle få motta ett pris är knappt så jag kan tro det.

Kommer du att vara lika fräsch i morgon?

– Jag har tänkt klokt i år och bokat in mig på Grand hôtels spa på massage. Det känns som en värdig avrundning. Jag kör lyx från början till slut.

MOTIVERING:

Filmstjärnesvall, rosor på kind och solsken i blick – hon ger den naturliga fräschören ett ansikte. Årets look i samarbete med L’Oréal Paris är Marie Serneholt.

Foto All over press