ÅRETS INTERNATIONELLA DESIGNER

17 jan, 2014 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

internationell-designer

Riccardo Tisci för Givenchy!

Motivering: En mörk och romantisk modesaga, sensuellt och kraftfullt berättad. Förbluffande couture och progressiva kollektioner presenteras i känsloladdade modevisningar av en designer som alltid blickar framåt.

Dramatisk gotcouture, kollektioner med högsta coolhetsfaktor och känslofyllda visningar – Riccardo Tiscis framåtsträvande modefantasier för Givenchy berör.

Vad betyder det här priset för dig?

– Det ger mig gåshud. Det känns fantastiskt att jag har tagit mig ända hit på 10 år – jag kommer från en fattig och enkel familj. Det får mig att drömma och ger hopp till kreativa människor att drömmar kan bli sanna. De kan bli verklighet om du arbetar hårt, alltid är ärlig och slåss för din rätt. Du måste inte komma från en rik eller fin familj för att ha något att säga om stil – eller något annat.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons