De nominerade till Årets designer på ELLE-galan är...

15 dec, 2016 
AvELLE -redaktionen
Med nästan precis en månad kvar till ELLE-galan 2017 avslöjas nu de nominerade till ett av de mest prestigefyllda priserna: Årets designer.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Priset till Årets designer delas ut till det varumärke som under året utmärkt sig mest inom svenskt mode. Av de tre nominerade är det endast en som får ta emot utmärkelsen som delas ut på ELLE-galan fredagen den 13 januari.

Och de nominerade är…

Carin Rodebjer, Rodebjer

”Urbant, kvinnligt, mjukt och elegant. Carin Rodebjer kan konsten att fånga samtiden i en signaturstark look för den moderna kvinnan. Garderobsfavoriter som fungerar lika bra till vardag som fest.”

carin-rodebjer


Foto Nicho Söderling

Annons

 

Diana Orving

”Svepande linjer, böljande former och flödande draperingar. Diana Orving trollar skickligt med snitten och silhuetten i konstfulla, moderna modeklassiker – alltid med ett unikt, artistiskt uttryck.”

diana-orving

 

Elin Alemdar, Stylein

Feminint, stilsäkert och tidlöst, men alltid med en nyskapande aktualitet. Elin Alemdar är en mästare på samtida garderobsklassiker som håller i längden – skandinavisk minimalism med en twist.

elin-alemdar-ny

Foto Linda Alfvegren

 

Vinnaren avslöjas och får ta emot utmärkelsen på ELLE-galan fredagen den 13 januari.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons