Följ med in på ELLE-galan 2017 – här livesänder och uppdaterar vi under kvällen!

Följ med in på ELLE-galan 2017 – här livesänder och uppdaterar vi under kvällen!

På fredag firar årets modefest 20 år – ELLE-galan. För att inte missa något under kvällen, se alla mingelbilder, beundra gästernas kläder på röda mattan och hänga med backstage, följ oss i sociala medier.
11 januari, 2017

På fredag (13 jan) är det dags för ELLE-galan i Stockholm. Vi skulle så klart vilja kunna bjuda alla men lokalen är begränsad. Men vi vill så klart ge alla er läsare chansen att följa med in på festen, se gästerna på röda mattan, kika in backstage, se prisutdelningen och vara med på minglet.

Därför kommer vi, under hela dagen, kvällen och natten (!) att uppdatera er i ELLEs olika kanaler. För att inte missa något följer du oss på Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter och inte minst här på elle.se. Här är det som kommer att ske:

ELLE.SE

Vi sänder live från röda mattan och hela prisutdelningen här på elle.se. Här lägger vi också upp alla vinnare – och alla bilder från röda mattan och festen. Och så klart filmerna så du kan se dem hur många gånger du vill.

Läs mer om livesändningen (och vår intervju med livereportern Nina Campioni) här >

FACEBOOK – VI SÄNDER LIVE!  

Bli vår kompis på Facebook så missar du ingenting. ELLEs digital redaktör Lisa Segerson kommer att sända live under kvällen, och ge dig en exklusiv inblick under minglet. På Facebook delar vi så klart det bästa från kvällen: gästerna på röda mattan, trender och de bäst klädda, filmer från festen, galan i sin helhet, intervjuer och bilder från både gala, fest och backstage.

In och likea oss på Facebook genast!

INSTAGRAM OCH MY STORIES 

Följ med ELLEs Creative director Nina Oja på Instagrams stories under hela galan. Hon kommer filma exklusiva bilder backstage och självklart även under galafesten. På ELLEs Instagram hittar ni också snabba, inspirerande uppdateringar i bild– och filmform.

Här hittar du ELLE på instagram >

SNAPCHAT 

Givetvis finns vi även på Snapchat. Där tar vi dig med in på galan och backstageområdet, visar när redaktionen och kvällens konferencier Kakan Hermansson förbereder sig – och så klart in på festen där alla gäster minglar och dansar. På Snapchat heter vi ellesverige.

TWITTER

För de viktigaste nyheterna, följ oss på Twitter där vi delar med oss av saker under hela kvällen. Här är vårt twitterkonto >

Tills dess: Så här härligt var det förra året:

LÄS OCKSÅ ALLT OM OCH INFÖR ELLEGALAN 2017