Se Alicia Agnesons och Herman Tømmeraas matchande looks på ELLE-galan

Alicia Agneson och Herman Tømmeraas på ELLE-galan 2023

På ELLE-galan 2023 stålade det nya kärleksparet Alicia Agneson och Herman Tømmeraas i kapp på röda mattan. Spana in deras looks i detalj här!
24 april, 2023
ELLE-galan 2023: Se Alicia Agneson och Herman Tømmeraas på röda mattan
1:09

Efter reklamen: ELLE-galan 2023: Se Alicia Agneson och Herman Tømmeraas på röda mattan

(1:09)

Slå på ljud

Nyligen gick den svenska Vikings-skådespelaren Alicia Agneson och den norska Skam-stjärnan Herman Tømmeraas ut med att de är ett par. Det var på förhandsvisningen för den sista säsongen av hyllade HBO Max-serien Succession som de visade upp sin kärlek för första gången – och när de ett par veckor senare gjorde entré på ELLE-galan strålade det verkligen om paret.

– Det känns alldeles fantastiskt att få gå röda mattan ihop. Det är så roligt att få kombinera våra liv och jobb och få göra det här tillsammans, sa Alicia Agneson till ELLE.

Här kan du se alla bilder från ELLE-galans röda matta!

ELLE-galan 2023: Kärleksbilderna från röda mattan

Så såg Alicia Agneson och Herman Tømmeraas ut på ELLE-galan 2023

Kvällen till ära bar paret matchande looks från H&M:s kommande designsamarbete med Mugler.

– Det här är en kollektion jag personligen varit väldigt nyfiken på då de jobbat med mycket recycable materials och fokuserat på att producera mer sustainable, säger Alicia.

Mugler x H&M – allt du behöver veta om designsamarbetet

Berätta mer om er relation till mode?

Alicia: Jag älskar mode! Speciellt sustianable mode. Jag har inte köpt nyproducerade kläder på tre år och fokuserar mycket på en unik stil helt genom vintage och second hand.

Herman: Jag tycker att mode är kul, speciellt nu när alla verkligen kan bära alla möjliga kläder. Det är roligt att kombinera det maskulina med det feminina. Och kvällar som i kväll där vi båda kan göra detta, samtidigt som vi matchar, PERFEKT!

Det låter som att ni tycker om att synka outfits, stämmer det?

Alicia: Ja, vi älskar att matcha! Och vi har så roligt tillsammans, även när vi går hundpromenader i London kör vi alltid något som matchar. Fashion is fun.

Sist men inte minst, när tycker ni att den andra är som snyggast?

Alicia: När Herman vaknar på morgonen.

Herman: När Alicia lägger sig för att sova på kvällen.