Årets accessoardesigner är...

13 december, 2010

Årets ELLE-gala äger rum den 14 januari 2011. Under en kväll på Grand Hôtel delas Sveriges viktigaste modepris ut till landets främsta modeaktörer. Hela ELLE-galan kommer du att kunna se i efterhand på elle.se.

Central för ELLEs modepris är vår jury som utser nominerade och vinnare i två klasser samt vinnare i ytterligare sex klasser. Nomineringar sker för årets designer och årets accessoardesigner.

Och de nominerade till Årets accessoardesigner 2011 är:

Palmgrens

En svensk klassiker med 114 år på nacken som just nu ligger helt rätt i tiden. Gott hantverk, noggranna materialval och tidlös design borgar för en ljus framtid oavsett var trendvindarna blåser härnäst och Palmgrensväskorna kan fortsätta att gå i arv till våra barn.

Cornelia

Cornelia Webbs smycken har lockat beundrare sedan 2005 och de spektakulära kedjorna har blivit hennes signum. Idag är Cornelia ett fullfjädrat smyckesmärke med en tydlig identitet och utvecklade kollektioner.

Acne

Vid sidan om den perfekta vardagsgarderoben och jeansen är det accessoarerna som lyser starkast hos Acne. Med “måste ha-skor” i varje kollektion – som till och med kan produceras igen några år senare – och en färsk satsning på väskor visar Acne var accessoarskåpet ska stå.