7 frågor till Nina Campioni – ELLEs livereporter på röda mattan

11 jan, 2017 
AvLisa Arnell
Bänka er framför datorn eller tv:n på fredag kväll – gästernas entré på röda mattan och hela prisutdelningen från ELLE-galan livesänds på elle.se!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

På fredag är det dags för årets största, lyxigaste, härligaste, roligaste och bästa modefest ELLE-galan! (ja, vi är kanske lite partiska. Men det är också sant). Även i år kommer vi att ta med alla er läsare in på galan – vi livesänder både från röda mattan och hela prisutdelningen på elle.se. Kl 18.45 startar vi livesändningen.

Livereportrar på röda mattan är vår egen medarbetare (och modebloggare) Nina Campioni och Malin Persson (som bloggar hos våra kompisar på ELLE Decoration). Vi ringde upp Nina och kollade läget inför fredagens sändning..

Livereporter på röda mattan alltså, den obligatoriska sportfrågan först: Hur känns det?

– Det känns skitkul! Det är en ära att få vara den som tar emot alla fina gäster och få igång partyt med hjälp av dem. Och så ska det bli SÅ kul att verkligen få hälsa på alla ordentligt, som gäst träffar man ju bara en bråkdel av alla som är på festen. Nu kommer vi inte att missa någon!

Annons

Vilken fråga kommer alla att få?

– Vilken är din favoritmaträtt? Nääää. Det kommer nog inte helt oväntat bli ”Vad har du på dig?”. Men vi ska försöka variera oss och anpassa frågorna beroende på vem vi pratar med.

Vad funkar alltid på röda mattan?

– Ett leende. Det är fest, det är gala – lämna de allvarliga poser-minerna hemma och ha kul!

Vilken är den största missen man kan göra?

– Oj, svårt, att inte niga och kyssa Cia Janssons hand? Haha, nä men det är väl någonting mittemellan att bli snorpackad och spy över dessertbordet till att bara ha ett dåligt humör, annars är nog det mesta tillåtet.

Vad ska du själv ha på dig?

– I skrivande stund inte en aning. Börjar få lite smått panik faktiskt. Det är lite svårare att klä sig i år eftersom jag har en bebiskula på magen och bröst som aldrig slutar växa att ta hänsyn till men jag lovar att inte göra bort mig helt på röda mattan på fredag. Don’t worry.

Annons

Du har varit på sex ELLE-galor hittills, som gäst. Min research visar att du haft helsvart på dig alla gånger. Förutom ett år då du hade svart och vit-randigt. Ska vi tolka detta som ett vinnande koncept för dig?

– Haha, är det sant!? Det har jag inte ens reflekterat över själv. Det känns ju lite… tja, tråkigt. Men jo, det är nog så att det känns lite som ett säkert kort och visst kan ELLE-galans röda matta kännas lite skrämmande, alla är ju så oerhört välklädda liksom, så då kanske det blivit så att jag valt svart eftersom det alltid funkar. Typiskt att min favorit bland valen inför fredag just nu är svart… haha. Å andra sidan ÄR ju svart alltid the new black.

GÄSTERNAS ENTRÉ PÅ RÖDA MATTAN OCH HELA PRISUTDELNINGEN LIVESÄNDS PÅ FREDAG 13 JANUARI  18.45 – PÅ ELLE.SE!

nina-14-15
nina-11

Ninas färgglada outfits genom galaåren… vad blir det för färg i år måtro?

Annons