5 frågor till ELLE-galans DJ

02 februari, 2011

ELLE-galan är över för den här gången – men snart står vi där igen – ett år går fort. Så här två veckor efter årets gala ringde vi upp en av dansgolvets regissörer, galans DJ Christian ”Krull” Wahlén.

Hur bra är galans festdeltagare på att ösa på dansgolvet?

– På en skala mellan ett och tio skulle jag nog ge deltagarna en åtta. De sista två poängen saknas då det inte är så stort fokus på att ösa på dansgolvet första delen av festen då gästerna hellre äter gott och minglar.

Vem var först uppe och viskade låtönskningar i ditt öra?

– Jag slapp önskemål i år vilket faktiskt alltid är skönt.

Vem klev först upp och dansade på borden?

– Jag tror inte det  var nån bordsdans men vill minnas att det var några tappra gäster som gick loss på scenen där jag stod. Först upp på scenen var Regina Lunds polare som kom fram med Regina Lunds nya skiva som jag fick.

Årets modell, Frida Gustavsson, var bisittare på efterfesten, vilka låtar bad hon dig spela där?

– Frida var en utomordentlig hjälp på inofficiella efterfesten. Några låtar hon bad mig spela var. S Express med Theme From S Express, Salt n’ Peppa med Push it och Tears for Fears med Everybody Wants to Rule the World.

Vilken är din egen favorit just nu?

– En ny låt från Dj Samo & King Sling som heter Ska vi?. De har gjort om ett gammalt spår från A numbers of names och lagt på svensk text – fyndigt!

av LISA ARNELL foto MATHIAS NORDGREN

DJ Krull tillsammans med Ida Rislöw och årets modell Frida Gustavsson.