10 urringningar vi minns

10 urringningar vi minns

12 september, 2015

Gästerna på röda mattan tävlar om att hamnar på bäst klädda-listorna (även om de inte erkänner det). På den här listan hamnar man dock bara om man valt en urringning som sticker ut lite extra…

Snart är det dags för ELLE-gala igen! Och lika spännande som att se vilka som vinner årets priser är det att se hur gästerna kommer (upp)klädda. Och ni vet hur det är – ibland kan man inte låta bli att stirra.

Här är 10 bystiga festfavoriter, både från ELLE-galor och andra event. Vem kommer med urringningen som vi kommer att prata om i efterhand på årets gala?

Sofi Fahrman ELLE-galan 2014 – konsten att få en svart kostym att kännas superglammig börjar på U.

Gwyneth Paltrow 1999 och 2002. Kanske inte hennes två mest klädsamma Oscarsval, men oförglömliga.

Robyn i basker, jeansshorts – och en massa andra intressanta tillbehör på ELLE-galan 2010, däribland en korsett med urringning.

Prinsessan Madeleines egendesignade Nobelklänning fick pristagarna vid honnörsbordet att sätta förrätten i halsen 2002. Friskt vågat, hälften vunnet.

Victoria Silvstedt på ELLE-galan 2006. Det vråltjata sidenfodralet med wonderbra-effekt får vara med på denna lilla lista.

Nicole Kidmans Oscarsklänning 2004 hade en perfekt liten fluffig hylla …

Helena Seger på ELLE-galan 2011 i en megadramatisk, supertung Dolce & Gabbana.

Den grönaVersace-klänningen gjorde J.Lo ännu hetare än vad hon redan var på Grammys 2000.

Man glömmer nästan urringningen i Liz Hurleys säkerhetsnålsklänning från –99, en annan vågad Versace som gått till modehistorien.