10 heta läppar från röda mattan

17 jan, 2016 
AvEmma Unckel
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ELLE-galans röda matta var fylld av snygga beautylooks – vår skönhetsredaktion har botaniserat bland bilderna och plockat fram sina tio favoritläppar.

I år var det läpparnas år på röda mattan, eller ja, röd var den ju faktiskt inte utan närmare bestämt rosa. På mattan kryllade det av glamourösa munnar i inbjudande nyanser. Poppig korall, cerise, bubbelgumsrosa, förförsikt vinrött, beige, trendig matt finish, och så den klassiska röda så klart.

Nyhet! Gå runt på galan – i vår virtual reality-film

Här är tio favoritläppar från fredagens glammiga ELLE-gala på Grand Hôtel att inspireras av (även om vi hade kunnat göra listan ännu längre, SÅ mycket fina beautylooks fick vi se!).

Hitta din favoritmun och glöm inte att måla minst två lager, bit av och gör samma procedur igen – så sitter läppstiftet som en smäck hela natten lång. Puss!

Läs också: ELLE tv: Backstage på ELLE-galan

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons