Visa upp ditt bästa barnrum och tävla i #minIKEAstil!

04 aug, 2016 
AvELLE Decoration
Visa upp din inredningstalang och vinn härligt presentkort på Ikea – temat för #minIKEAstil i augusti är "barnrummet"!
Annons

Vi på ELLE Decoration älskar inspirerande och personliga hem och nu vill vi veta hur det ser ut hemma hos dig! Därför har vi – i samarbete med ELLE Decoration Swedish Design Awards huvudsponsor IKEA– instagramtävlingen #minIKEAstil. Förra månadens tema var SEMESTER/PÅ LANDET och nu i juli är temat BARNRUMMET!

I slutet av månaden kommer vi på ELLE Decoration att utse en vinnare som får ett presentkort med 1 000 härliga kronor att spendera på närmaste IKEA-varuhus. (All eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.)

minikeastil1
Foto: IKEA Livet Hemma

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att ta en bild som visar hur du har inrett ett barnrum och hur du använder IKEA:s produkter för att skapa en härligt kreativ och utvecklande miljö för de små. Sedan lägger du upp bilden på instagram, skriver en kommentar om vilka produkter från IKEA du använt och taggar inlägget med #minIKEAstil och #elledecorationse.

Annons

Alltså:

1. Ta en bild på barnrummet.

2. Lägg upp bilden på instagram.

3. Skriv en kommentar om vilka IKEA-produkter du använt.

4. Hashtagga med #minIKEAstil och #elledecorationse

minikeastil2
Foto: IKEA Livet Hemma

Därefter är det bara att luta sig tillbaka och vänta. Under tiden kan du kolla in alla de andra tävlingsbidragen som vi löpande lägger ut på sajten.

I slutet av varje månad går ELLE Decorations redaktion igenom alla bidrag och den tävlande som vi tycker har skapat den mest inspirerande hemmiljön med hjälp av IKEA:s sortiment utses som vinnare. Vinnaren kontaktas via en kommentar på sitt tävlingsbidrag på Instagram och presenteras sedan på Elledecoration.se och givetvis även på vårt Instagramkonto. Även IKEA kommer att uppmärksamma vinnaren på sitt Instagramkonto.

Och du, om det inte blev du som vann är det bara att försöka nästa månad igen!

Annons