Tävla med oss och Ikea i #minIKEAstil

Tävla med oss och Ikea i #minIKEAstil

Vi på ELLE Decoration älskar inspirerande och personliga hem och nu vill vi veta hur det ser ut hemma hos dig! Därför lanserar vi – i samarbete med ELLE Decoration Swedish Design Awards huvudsponsor IKEA – instagramtävlingen #minIKEAstil.
13 februari, 2016

Tävlingen pågår under ett helt år framöver. Varje månad har sitt eget tema, och varje månad utser ELLE Decorations redaktion en vinnare. Vinnaren får ett presentkort med 1 000 härliga kronor att spendera på närmaste IKEA-varuhus.

Foto: IKEA Livet Hemma/Ragnar Ómarsson

Foto: IKEA Livet Hemma/Ragnar Ómarsson

Vi kickstartar tävlingen #minIKEAstil med temat SOVRUM! Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att ta en bild som visar hur du inrett ditt sovrum med möbler och produkter från IKEA. Sedan lägger du upp bilden på instagram, skriver en kommentar om vilka produkter du använt och hur du tänkt när du inrett. Och glöm inte hashtaggarna #minIKEAstil och #elledecorationse.

Alltså:

1. Ta en bild på ditt sovrum.

2. Lägg upp bilden på instagram.

3. Skriv en kommentar om vilka IKEA-produkter du använt och hur du tänkt när du inrett sovrummet.

4. Hashtagga med #minIKEAstil och #elledecorationse

Därefter är det bara att luta sig tillbaka och vänta. Under tiden kan du kolla in alla de andra tävlingsbidragen som vi löpande lägger ut på vår sajt elledecoration.se.

I slutet av varje månad går ELLE Decorations redaktion igenom alla bidrag och den tävlande som vi tycker har skapat den mest inspirerande hemmiljön med hjälp av IKEA:s sortiment utses som vinnare. Vinnaren kontaktas via en kommentar på sitt tävlingsbidrag på instagram och presenteras sedan på elledecoration.se och givetvis även på vårt instagramkonto. Även IKEA kommer att uppmärksamma vinnaren på sitt instagramkonto.

Och du, om det inte blev du som vann är det bara att försöka nästa månad igen!