Tävla i #minIKEAstil – och vinn presentkort på 5 000 kronor på IKEA!

30 aug, 2017 
AvELLE Decoration
Tävlingen #minIKEAstil är tillbaka! Nu har du återigen chansen att inspirera andra samtidigt som du tävlar om presentkort från ELLE Decoration Swedish Design Awards huvudsponsor IKEA.
Annons

Tidigare i #minIKEAstil har vi fokuserat på olika rum, men en inredningsstil kan vara så mycket mer – så nu är spelfältet fritt. Välj själv vad som bäst visar upp din personliga IKEA stil!

Ta en bild som visar hur du inrett med möbler eller produkter från IKEA. Lägg upp bilden på Instagram, skriv en kommentar om vilka produkter du använt och hur du tänkt när du inrett. Använd hashtaggarna #minIKEAstil och #elledecorationse, och glöm inte att ditt konto måste vara öppet för att vi ska kunna se ditt bidrag.

ELLE Decorations redaktion utser en vinnare som får ett presentkort värt 5 000 kronor att handla för på närmaste IKEA-varuhus.

Styling: Pella Hedeby Foto: Sara Danielsson för IKEA

Alltså:

1. Ta en bild på ditt hem.

2. Lägg upp bilden på instagram.

3. Skriv en kommentar om vilka IKEA-produkter du använt och hur du tänkt när du inrett.

Annons

4. Hashtagga med #minIKEAstil och #elledecorationse

Efter tävlingsperiodens slut går ELLE Decorations redaktion igenom alla bidrag och den tävlande som vi tycker har skapat den mest inspirerande hemmiljön med hjälp av produkter från IKEA utses som vinnare. Vinnaren kontaktas via en kommentar på sitt tävlingsbidrag på Instagram och presenteras sedan på elledecoration.se och vårt instagramkonto @elledecorationse. Även IKEA kommer att uppmärksamma vinnaren på sitt instagramkonto.

Tävlingen pågår till och med den 31 augusti 2017.

Lycka till nu – vi ser fram emot ditt bidrag!

Annons