Snart dags för Designpriset 2013

15 nov, 2012 
AvAnna Malmberg
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Varje år väljer vi på redaktionen ut Sveriges, i våra ögon, allra främsta design och belönar den med ELLE Interiörs Designpris. Nu är plats och tid för utdelningen av ELLE Interiörs Designpris 2013 spikat! Festligheterna kommer att äga rum på vackra Operaterrassen med tillhörande Rotundan i Stockholm, enligt tradition på premiärkvällen av Stockholm Design Week. Så pricka in måndag den 4 februari i kalendern och håll utkik här på sajten efter utlottningar av biljetter och annat kul!

Just nu arbetar vår eventavdelning för fullt för att toppa förra årets gala som bland annat innehöll det här …

Annons

Många glada vinnare av ELLE Interiörs Designpris 2012.

Bubbel och lyxiga snittar!

Och hundratals stiliga gäster. Här syns ELLE Interiörs chefredaktör Svante Öquist med Gunilla Lagerhem Ullberg, Årets designer, Jonas Bohlin, vinnare av Årets stol, Anna Lerinder och Lovisa Burfitt, vinnare av Årets produkt för det dukade bordet, samt Astrid Sylwan, vinnare av Årets textil.

Annons

Jon Eliason och Anna Olofsson, Abbe Ibrahim och Prinsessan Christina, samt Jakob Solgren och Maria Ekström.

Se förra årets vinnare här och upplev Designprisfesten i en tre minuters film här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons