Pella Hedeby: "Började blogga för att hitta mitt eget uttryck"

04 dec, 2017 
AvLinnéa Ruiz Mutikainen
Nu presenterar vi de 10 finalisterna i Årets inredningsbloggare 2018 en och en – och först ut är stylisten och bloggaren Pella Hedeby!
Annons

Pella Hedeby söker sig till det hållbara och försöker lägga hetsen av att det alltid behöver vara någonting nytt åt sidan. Nu är hon en av de tio finalisterna i Årets inredningsbloggare 2018.

Se en intervju med Pella Hedeby nedan!

Kika in hemma hos Pella Hedeby – finalist nr 1 i Årets inredningsbloggare 2018!
Kika in hemma hos Pella Hedeby – finalist nr 1 i Årets inredningsbloggare 2018!

Varför är inredning viktigt för dig?

– Det är viktigt för det är i det man lever. För mig är inredning mitt sätt att uttrycka mig. Det är mitt jobb, men också mitt största intresse.

Lantligtt inrett kök
Matplatsen med utsikt genom generösa pardörrar.

Vilket typ av innehåll märker du att dina läsare uppskattar mest?

– Jag har faktiskt inte läst någon statistik alls på över två år. På Instagram är det ju ofrånkomligt att se vilken bild som går bäst, men på bloggen vill jag utgå ifrån mig och vad jag inspireras av just nu. Det känns viktigt att göra det för mig, inte utifrån något eller någon annan.

Altan med korgstol och rustika utemöbler
Sommartid är altanen familjens vardagsrum. Pella älskar att hänga ute omgiven av vackra, gröna vyer.

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

– Soft minimalism tror jag. Jag tycker det är svårt att definiera min egen stil, men någonstans har jag ju landat i att jag i hjärtat är en minimalist. Det är ju det här enkla, avskalade som jag alltid kommer tillbaka till och vill landa i.

Annons

Beskriv hur du bor!

– Jag bor i ett litet hus på landet som min sambo ritade och byggde innan vi träffades, så jag flyttade in tillsammans med honom. Vi bor i en åtta år gammal enplansvilla som är en mix mellan modernt med lantligt och elegant.

Sovrum med vita lakan
Att krypa ner i en nybäddad säng eller ligga kvar och dra sig extra länge på lata helgmorgnar – med stillsam vy genom vardagsrummet ut mot köket.

Klicka HÄR för att komma till Pellas blogg och klicka HÄR för att rösta på Årets inredningsbloggare! Priset delas ut i samarbete med IKEA och vinnaren kommer att presenteras på ELLE Decoration Swedish Design Awards (EDSDA) den 5 februari 2018.

Alla intervjuer med övriga finalister i Årets inredningsbloggare 2018:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons
Innehåller annonslänkar