Här är nya temat i #minIKEAstil i oktober

07 okt, 2016 
AvSara Ångström Burling
Nu vill vi veta hur ni har inrett era hallar! Det nya temat för ELLE Decorations och IKEA:s instagramtävling #minIKEAstil är alltså HALLEN. Var med och tävla du med – så har du chansen att vinna ett presentkort på IKEA!
Annons

Vi på ELLE Decoration älskar inspirerande och personliga hem och nu vill vi veta hur det ser ut hemma hos dig! Därför har vi – i samarbete med ELLE Decoration Swedish Design Awards huvudsponsor IKEA– instagramtävlingen #minIKEAstil. Förra månadens tema var vardagsrummet och nu i oktober är temat HALLEN! I slutet av månaden kommer vi på ELLE Decoration att utse en vinnare som får ett presentkort med 1 000 härliga kronor att spendera på närmaste IKEA-varuhus. (All eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.)

ikea_DIY_kladhangare_inspiration-1
Styling: Pella Hedeby, Foto: Ragnar Ómarsson

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att ta en bild som visar hur du har inrett din hall med produkter från IKEA. Sedan lägger du upp bilden på instagram, skriver en kommentar om vilka produkter från IKEA du använt och taggar inlägget med #minIKEAstiloch #elledecorationse.

Annons

Alltså:

1. Ta en bild på din hall.

2. Lägg upp bilden på instagram.

3. Skriv en kommentar om vilka IKEA-produkter du använt.

4. Hashtagga med #minIKEAstil och #elledecorationse

Därefter är det bara att luta sig tillbaka och vänta. Under tiden kan du kolla in alla de andra tävlingsbidragen som vi löpande lägger ut på vår sajt elledecoration.se.

hall_ikea_livet_hemma
Styling: Pella Hedeby, Foto: Martin Cederblad

I slutet av varje månad går ELLE Decorations redaktion igenom alla bidrag och den tävlande som vi tycker har skapat den mest inspirerande hemmiljön med hjälp av IKEA:s sortiment utses som vinnare. Vinnaren kontaktas via en kommentar på sitt tävlingsbidrag på instagram och presenteras sedan på elledecoration.se och givetvis även på vårt instagramkonto. Även IKEA kommer att uppmärksamma vinnaren på sitt instagramkonto.

Och du, om det inte blev du som vann är det bara att försöka nästa månad igen!

Annons