Nya temat i tävlingen #minIKEAstil: kök!

06 apr, 2016 
AvSara Ångström Burling
Nu är det äntligen dags för den tredje omgången av ELLE Decoration och IKEA:s instagramtävling #minIKEAstil!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vi på ELLE Decoration älskar inspirerande och personliga hem och nu vill vi veta hur det ser ut hemma hos dig! Därför har vi – i samarbete med ELLE Decoration Swedish Design Awards huvudsponsor IKEA– instagramtävlingen #minIKEAstil. Förra månadens tema var BADRUM och nu i mars är temat KÖK! I slutet av månaden kommer vi på ELLE Decoration att utse en vinnare som får ett presentkort med 1 000 härliga kronor att spendera på närmaste IKEA-varuhus. (All eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.)

Läs också: Här är vinnaren av #minIKEAstil i mars!

ikea_kok_matplats
Foto: IKEA, Fotograf: Kristofer Johnsson/Stylist: Camilla Krishnaswamy

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att ta en bild som visar hur du inrett ditt kök med möbler och produkter från IKEA. Sedan lägger du upp bilden på instagram, skriver en kommentar om vilka produkter du använt och hur du tänkt när du inrett. Och glöm inte hashtaggarna #minIKEAstil och #elledecorationse.

Annons

Alltså:

1. Ta en bild på ditt kök.

2. Lägg upp bilden på instagram.

3. Skriv en kommentar om vilka IKEA-produkter du använt och hur du tänkt när du inrett köket.

4. Hashtagga med #minIKEAstil och #elledecorationse

Därefter är det bara att luta sig tillbaka och vänta. Under tiden kan du kolla in alla de andra tävlingsbidragen som vi löpande lägger ut på vår sajt elledecoration.se.

I slutet av varje månad går ELLE Decorations redaktion igenom alla bidrag och den tävlande som vi tycker har skapat den mest inspirerande hemmiljön med hjälp av IKEA:s sortiment utses som vinnare. Vinnaren kontaktas via en kommentar på sitt tävlingsbidrag på instagram och presenteras sedan på elledecoration.se och givetvis även på vårt instagramkonto. Även IKEA kommer att uppmärksamma vinnaren på sitt instagramkonto.

Och du, om det inte blev du som vann är det bara att försöka nästa månad igen!

Annons