Mingel med ELLE Decoration och Zoégas

25 februari, 2014

För tre veckor sedan gick ELLE Decoration Swedish Design Awards 2014 av stapeln och 14 vinnare prisades för sin formgivning både inom och utom Sveriges gränser.

Zoégas är en av samarbetspartnerna till den stora festen, och som en del i samarbetet har de tillsammans med ELLE Decoration åkt på mini-turné till centralstationerna i Malmö, Göteborg och Stockholm. I montern bjöds kaffe från Zoégas och inredningsinspiration från de 14 vinnarna – dessutom har besökarna kunnat tävla om fyra av inredningsprodukterna som vann ELLE Decoration Swedish Design Awards.

Igår var Svante på plats på Stockholms centralstation för intervjua utvalda designvinnare. Först ut var formgivaren bakom Årets lampa; Jonas Wagell, följt av den tvåfaldiga vinnaren Jesper Ståhl som fick pris för Årets produkt för det dukade bordet och Årets badrum. Sist ut var formgivarna av Årets textil: Katarina Brieditis och Katarina Evans med projektet Re Rag Rug.

Även idag är vi på plats på Stockholms central – har du vägarna förbi, passa på att ta en sväng förbi montern. Annars, kolla in bilderna från gårdagens nedslag i bildspelet här nedan.

Foto: Pauline Suzor

[nggallery id=362]