Jannice Wistrand: "Påverka ditt välbefinnande med inredning"

08 dec, 2017 
AvLinnéa Ruiz Mutikainen
AvLinnéa Ruiz Mutikainen
Nu presenterar vi de 10 finalisterna i Årets inredningsbloggare 2018 en och en – och näst på tur står bloggaren Jannice Wistrand!
Annons

Feng-shui specialisten och bloggaren Jannice Wistrand är en av tio finalister i Årets inredningsbloggare. Om Jannice själv får bestämma så är färgsättning och genomtänkt möblering i fokus för lyckad heminredning.

Se en intervju med Jannice Wistrand nedan!

Årets inredningsbloggare 2018 – finalist 5: Jannice Wistrand
Årets inredningsbloggare 2018 – finalist 5: Jannice Wistrand

Varför är inredning viktigt för dig?

– För att jag är övertygad om att vi kan påverka vårt välmående och välbefinnande med inredningen. Hela mitt jobb går ut på att oavsett stil ge handfasta tips till läsarna och hjälpa de att hitta rätt utefter sina egna förutsättningar.

Sovrum med svart och vitrandigt örngott, naturrosa väggfärg
En plats för avkoppling. För Jannice är det viktigt att göra sovrummet till en harmonisk och själslig plats.

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

– Den här frågan är så svår! Jag vill ju komma åt den där lyxiga hotellkänslan. Jag är inte skandinavisk i min stil, utan gillar verkligen den ombonade och klädda inredningsstilen.

Annons

Varför tror du att dina läsare följer dig och din blogg?

– Det är så viktigt med en relation. I år firar jag tioårsjubileum och många har följt mig sen starten. Jag har byggt upp ett förtroende och en transparens till mina läsare. Jag tror på handfasta tips i kombination med min unika stil som fokuserar på feng shui och välbefinnande i hemmet.

Naturrosa, gammelrosa färg, vardagsrum
Allrummet är en plats helt utan elektroniska prylar, med utsikt mot trädgården och havet. Här kopplas det av med en kaffe, fransk jazz och läsning.

Vilka blir nästa års största trender?

– Rent färgmässigt så lär rosa hålla i sig. Jag tror också på jordnära bruna och beiga toner, färger som passar vackert till det rosa. I hemmen kommer även stora växter att synas mer.

Klicka HÄR för att komma till Jannices blogg och klicka HÄR för att rösta på Årets inredningsbloggare! Priset delas ut i samarbete med IKEA och vinnaren kommer att presenteras på ELLE Decoration Swedish Design Awards (EDSDA) den 5 februari 2018.

Annons

 

Alla intervjuer med övriga finalister i Årets inredningsbloggare 2018:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons
Innehåller annonslänkar